- 27 Ocak 2010
- 139.431
- 105.774
- 5.648
ulan ts serdar tascıyı nezaman aldı.
kım bılır bılmediğim ne transferler var lıgde.
Resmi değil zaten reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan ts serdar tascıyı nezaman aldı.
18 kişilik kadroları cok iyi gerçekten ama deniz türüç,meleg,varela ve mendesten 2isi oynayabilir.2 forvet çıkarlarsa...
Katılıyorum anca yokluktan sol bek ve kanadını bize yazabiliriz.Çöp oğlu çöp, 1 tane topçuyu ilk 4 takıma yazamazsın.
bizim feguli transferi gibi aylardir gitcek oda tsye gidemedi biulan ts serdar tascıyı nezaman aldı.
O orta saha ile bi bok yapamazlar...![]()
fenerliler böyle bir kadro kurmuş olasi isimlerden
Arfa limayi alamazlar bence ekici orda oynar
Ben begenmedim fenerin muhtemel kadrosunu
Babacarida alamazlar gignac belki
bi ndiaye ve fernandolari yokO orta saha ile bi bok yapamazlar...
qrala haksızlık etmişsin vasficimÇöp oğlu çöp, 1 tane topçuyu ilk 4 takıma yazamazsın.
kayserinin teknik direktör kim3 tane merkez ortasaha almış kayseri,nguemo varken.bi de bayern münihten bi genç almışlar yine.o bölge dolu.
Gerizekalılar yıllardır 10 numara diye yırtınıyorlar, asıl adam almaları gereken yer merkez orta saha. Topu ileriye taşıyamadıktan sonra Ben Arfa olsa ne olur 10 numarada. Daha önce bizim yaşadığımız sıkıntıyı yaşayacaklar onlar da ki Ben Arfa TR'ye gelmez bence. Lima'yı da ocakta beleşe alma peşindeler.bi ndiaye ve fernandolari yok![]()
Çok seviyorum bizim ikiliyi ya.