Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antalya johan djourou'yu almış lan. En sevdiğim stoperlerden bu herif.

Transfer istiyorum, transfere susadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

YouTube

Maiconla iyi olmazmiydi ya 190 adam. Hız olarak düşerdik kaliteli bek ve fernando etkisiyle sıkıntı olmazdi bence

Bu sezon Atibanin dusus sezonu olur bence. Medeli insallah almazlar.
katılıyorum dünde defalarca bunu söyledim.
Defansla diğer mevkilerin bağını sağlayan Atibada düşüş var , savunma hattının ilerisindeki tüm oyuncuları etkiliyor.
Oğuzhanın çeşitli meziyetleri olsada bunu sağlayabilecek bi isim değil , isterlerse kral bi stoper alsınlar ama medel tarzı oyuncu daha fazla katkı verir.
Topu oyuna sokan libero özellikli oyuncu almazlarsa işleri dünkü görüntüyle çok zor.

Garry denen çöp tenekesi ne lig için ne kupa için yeterli bir oyuncu değil. Kanat adamın devamlılığı olan tartışmasız bir oyuncu olmalı.
Örnekler: quaresma, lens, Bruma gibi patlama gücü yüksek oyuncular olmalı.
3 tane garry olsa bile olmaz kendisinden 60tan sonra girecek oyuncu olur başka da birşey olmaz.
1.5 milyon euro maaş veriyoruz biz bu herife. Avrupa'daki takımların düşünmediği kanat oyuncularından liste yapıp bizim için sağlam olabilecek bir sol açık almamı gerekir.
Feghouli-knoplyanka kanatları muazzam olur.

Oğuzhan tırışkadan balon 1 topçudur.

82 milyon len
da4a4c7b4a0c7120a7a8668f194763cd.jpg

43ecc3156b03c6fe80d24f2e55289273.jpg

fenerliler böyle bir kadro kurmuş olasi isimlerden
Arfa limayi alamazlar bence ekici orda oynar
Ben begenmedim fenerin muhtemel kadrosunu
Babacarida alamazlar gignac belki

Gram akil yok su heriflerde. Bu kadar mi realiteden uzak olur insan ya. Para harcayamiyorlar ama Gignac Babacar Ben Arfa falan diye hayal kuruyorlar.

En komik olani da Topal'i kadroya yazmamislar bile. Topal Fener'in en iyi oyuncusu belki de, düsün yani ne kadar boktan bir kadrolari var.

beinsportsa da yazık artık sadece bjknin stoper transferini son dk geçebilcekler :/bjk baska trnasfer yapmayacak,çok üzülmüştür beinsports :/

[FONT=&quot]Nevzat DindarOnaylanmış hesap @nevzatdindar 1 min1 minute agoDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]son dakika.. Feghouli'nin işlemleri yetişirse bu gece İstanbul'a getiriliyor.. En kötü olasılık Cezayirli yarın gelecek.. detaylar skorer'deNevzat Dindar
Onaylanmış hesap @nevzatdindar 1 min1 minute agoDaha fazla

son dakika.. Feghouli'nin işlemleri yetişirse bu gece İstanbul'a getiriliyor.. En kötü olasılık Cezayirli yarın gelecek.. detaylar skorer'deNevzat Dindar

son dakika.. Feghouli'nin işlemleri yetişirse bu gece İstanbul'a getiriliyor.. En kötü olasılık Cezayirli yarın gelecek.. detaylar skorer'deNevzat Dindar

son dakika.. Feghouli'nin işlemleri yetişirse bu gece İstanbul'a getiriliyor.. En kötü olasılık Cezayirli yarın gelecek.. detaylar skorer'de

[/FONT]

lens geldi son dk
lens samsunda sonk
fikret orman sunu dedi son dk
fikret orman bunu dedi son dk

son zamanlarda bjk ile ilgili herşey sondk beinsportsda.sevimsiz oldular iyce.

[FONT="][URL="https://twitter.com/nevzatdindar"]Nevzat DindarOnaylanmış hesap @nevzatdindar[/URL] 1 min1 minute agoDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]son dakika.. Feghouli'nin işlemleri yetişirse bu gece İstanbul'a getiriliyor.. En kötü olasılık Cezayirli yarın gelecek.. detaylar skorer'de[URL="https://twitter.com/nevzatdindar"]Nevzat Dindar‏[/URL]

son dakika.. Feghouli'nin işlemleri yetişirse bu gece İstanbul'a getiriliyor.. En kötü olasılık Cezayirli yarın gelecek.. detaylar skorer'de

[/FONT]

Goooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt