Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay Sinan 400 bine anlasmis. Bize gelince trilyonlar konusuluyor

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

2250e5eea461083b509a046590af8c27.jpg

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Juan Jesus geldi aklıma solak brezilyalı stoper

Ama inşallah sol bek için düşünülüyordur bu adam

Stoper 'de Chedju 'dan filan iyi değil

Negredoya 4 verince agazinizda salya kalmaz Fegh e 4 verince auwwwwww... 4 degil 14 versinler (Ndiaye ve Fer icinde gecerli) Keitadan sonra sag acik Melodan sonra orta saha gorecegiz en sonunda hala genc kiz triplerindesiniz... Opunde basiniza koyun. Dursundan beklenmeyen hamleler (maliyet konusuna girmiyorum, pahalidir ucuzdur ben artik Ucan bi Galatasaray gormek istiyorum. 2 senedir Kanser olduk tabiri caizse)

Futbolcuları ederinin üzerinde transfer ediyorlar.Son yıllarda futbolculara verilen fahiş ücretleri eleştirirken bu yeni yapılanmada yine aynı hataya düşülüyor.Sonumuz pek hayra alamet değil.Zaten yapılan transferlerin kalitesine bir şey demiyoruz.

SON DAKİKA!
Sinan Gümüş Benfica'da!

Galatasaray, Sinan Gümüş için Benfica ile bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro'ya anlaştı. Fiorentina ve Sampdoria'dan daha cazip teklifler gelse de Sinan'ın "Benfica'ya gideceğim, kararım kesin" sözleri sonrasında Galatasaray da Portekiz kulübünün teklifini kabul etti.

Sofiane Feghouli'nin gelişini bekleyen sarı-kırmızılılar, yeni transferi İstanbul'a geldiği anda Sinan Gümüş'ün de ayrılık haberini resmen duyuracak. Sinan Gümüş ise yeni takımından 400 bin Euro kazanacak. Bipspor

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"4 transfer daha yapacağız" diyen Aziz Yıldırım, oyuncuların isimlerini bugün canlı yayında açıklayacak. [Hürriyet]

acıklamaz bence ya.önümzüdeki hafta 4 transfer biter dedi ama gaz o biraz.stoper ve forveti alaiblirler bu hafta anca.

Adamlar yeni gelen oyuncuya 400 bin euro maaş veriyor. Biz 500 bin alan oyuncuya 2.7 veriyoruz. Ndiaye kötü olduğundan demiyorum zaman içinde performansına karar veririz ama 500 bin euro alan adama gidip 2.7 vermek mallığın daniskası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feghouli bugun yarın geliyo işte.sinanı şimdi de duyurabiliriz.

Bugün buralar yanıyor yanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt