Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
YouTube birmingham cityden manyak bi solbek buldum,alak
tam ciğersizmiş adam tribünleri ayağa kaldırır hemen alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YouTube birmingham cityden manyak bi solbek buldum,alak
iyi ali naci malı da feghuli edigine göre iş artık tamam.sinan 4 milyona gitse bari.
Bu mal Nevzatı apaçık kıskanıyor. Önden olumsuz gibi konuştu şimdi de pürüz kalmadı diyoriyi ali naci malı da feghuli dedigine göre iş artık tamam.sinan 4 milyona gitse bari.
Negredoya 4 verince agazinizda salya kalmaz Fegh e 4 verince auwwwwww... 4 degil 14 versinler (Ndiaye ve Fer icinde gecerli) Keitadan sonra sag acik Melodan sonra orta saha gorecegiz en sonunda hala genc kiz triplerindesiniz... Opunde basiniza koyun. Dursundan beklenmeyen hamleler (maliyet konusuna girmiyorum, pahalidir ucuzdur ben artik Ucan bi Galatasaray gormek istiyorum. 2 senedir Kanser olduk tabiri caizse)
"4 transfer daha yapacağız" diyen Aziz Yıldırım, oyuncuların isimlerini bugün canlı yayında açıklayacak. [Hürriyet]
Sinan bizde 600 bin euro alıyordu. 400 bini kabul etmesi normalVay Sinan 400 bine anlasmis. Bize gelince trilyonlar konusuluyor
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
lens vs taraftarlari oyalamak için biseyler der.acıklamaz bence ya.önümzüdeki hafta 4 transfer biter dedi ama gaz o biraz.stoper ve forveti alaiblirler bu hafta anca.
Sinanın parayla gelen adam hayırlı olmaz. Fakir fukaraya dağıtılsa daha iyisinanin parayla birilerini kiralayak