Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fegholuinin alacaklarını bize itelemişler ha
Belliydi zaten dünkü paylaşım dan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol bek,Sol stoper,Sol açık ve forvet oynayabilen biri..3 Transfer daha işimizi görür

8ml euro muhabbeti doğrumu feghouli için

#11 Sofiane Feghouli

H.O

Feghouli için herhangi bir bilet rezervasyonu bulunmamaktadır. Ayrıca bazı arkadaşlarımızın güvenini sarstığım iddia ediliyor. Adı üzerinde rezervasyon ! Bilet satılsa bileti almış geliyor deriz. Bundan sonra herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayacağım.

2 transfer ile ilk 11 tamamlanır da, yedekler büyük sıkıntı.

"Tarık - Emrah - Cavanda - Donk - De jong - Hakan Balta" bunlardan yedek olmaz. Zorlamasınlar. Ancak daha 1 tanesi bile gönderilemedi.

Yedek kadro

12 yedek kaleci yok (Eray kaleci falan değil)
13 Serdar (idare eder)
14 Ahmet (Güvenmiyorum)
15 Koray (Güvenmiyorum)
16 Linnes (Güvenmiyorum)
17 Carole (Korkuyorum)

18 Tolga (Güvenmiyorum)
19 Selçuk (Yedek kalırsa sıkıntı çıkarır, umarım gider)

20 Yasin (iyi yedek)

21 Eren (idare eder)

Sadece Lig ve kupa olmasına rağmen bu yedek kadro ile bu sezon gitmez. Aha buraya yazıyorum.

Lucescudada bülent aşkı var galiba yardımcısı olmuş
Mancinide ceyhun a takikti

Okay yokusluyu almaliyiz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Feghouli için herhangi bir bilet rezervasyonu bulunmamaktadır. Ayrıca bazı arkadaşlarımızın güvenini sarstığım iddia ediliyor. Adı üzerinde rezervasyon ! Bilet satılsa bileti almış geliyor deriz. Bundan sonra herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayacağım.
Londra'da yasayan bir futbolcu icin Manchester - Istanbul rezervasyonu oldugunu iddia etmeniz guven kirmis olabilir.
Halbuki cok sevinmisti herkes, cigliklar atilmisti mutluluktan, size inanmayanlar hakaretlerle linc edilmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt