Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Övgüde bulunmanın diyecektin sanirim.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Hakan Bey,
Sanirim "herkese over" diyen bir arkadasimizin mesajini duzelttigim icin bana igneleme yapiyorsunuz.
"herkese ovgude bulunmak" yada
"herkesi ovmek"
denmesi gerektigini belirtmistim, yanlis yorumladiniz sanirim.

"rakipleri ovmek" ifadesinde dilbilgisi acisindan herhangi bir sorun bulunmamaktadir.

ya cidden ayıp ediyorsunuz ayıbın da ötesi. Hayır rezervasyon nedir? Gelme ihtimaline karşı yer ayırtmak kesin olsa zaten direk bileti alırlardı. Başka uçakla geldi mevzusuna gelince adamın geleceği kesinleşmiştir hangi saatte geleceği sorulmuş o saatlerde hangi firma uygunsa ondan bilet alınmıştır yanlış mu düşünüyorum??? Gerçekten boş yere insanları incitmeyin. Hele hele bazıları Fernando gelmeyecek yaygarası yaparken geldikten sonra ben zaten 2 3 gündür geleceğini söylemiştim deyip başka adamı rezervasyon üzerinden suçlaması da oldukça dikkate değer...

Fernando ile ilgili açıklamayı yazmama rağmen hala bu tepki niyedir.? Açıklamayı okumayıp kafandan senaryo yazmamalısın.
Ben sonuç odaklı bir insanım
Verdiğin iki bilgide yanlış çıktı maalesef
Fernando işi de feghouli de

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ikinci mevzuda ben duyumcu falan değilim. Duyum veren birisi de değilim. Ben sadece hava limanında görev yapan,görevi sırasında da işe yarar bir şey olursa da burada paylaşan biriyim. Beni o İnternet de duyum verip milletin duyguları ile oynayan işsizler gibi lütfen değerlendirmeyin. Bundan sonra merak etmeyin paylaşmayacağım.

Ben sonuç odaklı bir insanım
Verdiğin iki bilgide yanlış çıktı maalesef
Fernando işi de feghouli de

İgnore özelliğini kullanarak yazdıklarımı görmeye bilirsin. Forum gayet demokratik bir şekilde görmek istemediğin kişileri engelleme fırsatı veriyor. Kullanmalısın. ;)

Güven kaybetmek zor
Kaybetmek kolay iştir
Burda 12 13 saatini ayıran insanların verdiği tepkiyi karşılayacak olgunlukta olunmalı
Fegholui gelsede hayat devam edecek gelmesede

. .
5aca7ff9692d4aaca8513106e72d7ade.jpg

:apologetic::apologetic::apologetic:

Ahmet Hakan Bey,
Sanirim "herkese over" diyen bir arkadasimizin mesajini duzelttigim icin bana igneleme yapiyorsunuz.
"herkese ovgude bulunmak" yada
"herkesi ovmek"
denmesi gerektigini belirtmistim, yanlis yorumladiniz sanirim.

"rakipleri ovmek" ifadesinde dilbilgisi acisindan herhangi bir sorun bulunmamaktadir.
Örnek: nejat böyledir işte, forumda herkese över rakipleri ama Galatasaray'ı beğenmez.

Bir ikinci mevzuda ben duyumcu falan değilim. Duyum veren birisi de değilim. Ben sadece hava limanında görev yapan,görevi sırasında da işe yarar bir şey olursa da burada paylaşan biriyim. Beni o İnternet de duyum verip milletin duyguları ile oynayan işsizler gibi lütfen değerlendirmeyin. Bundan sonra merak etmeyin paylaşmayacağım.

Moddash sen o gereksizleri bosver.

Örnek: nejat böyledir işte, forumda herkese över rakipleri ama Galatasaray'ı beğenmez.

Galatasaray'in begenilecek bir tarafi yok 2 senedir.
Rakiplerden de besiktas ve basaksehir'in yonetilme seklini cok begeniyorum.
trabzon ve fener bizden de beter.

Levent renktaşımıza saldıran diğer renktaşlarımızı bilgilendirme ve genel kültürlerini arttırma amacıyla hava yolu ile seyahati anlatan bir çalışmanın ilk dersi

bakın arkadaşlar bu bir uçak,kanatları var motoru var çuyy çuyyy diyerek uçuyor

76307.webp

Feghouli 48 saat içinde İstanbul da olur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Hakikatten demokratik bir forum.Biri diyorki Galatasaraya çakacaklar.Nasıl oluyorsa hala mesaj yazabiliyor.Ötekisi kongre üyesi Galatasaray hariç diğer bütün takımlara sempati besliyor.Öteki admin bilgi paylaşıyor linç ediliyor.Sneijder niye gitti kardeşim belhanda kimdir diyen bir küfür yemediği kalmıyor seviye düşüyor bir tane forum yöneticisi çıkıpta kardeşim kendimize gelelim lütfen napıyoruz biz ki demiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt