Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
Feghouli sen gelme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Hakan Bey,Övgüde bulunmanın diyecektin sanirim.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sonuç odaklı bir insanımFernando ile ilgili açıklamayı yazmama rağmen hala bu tepki niyedir.? Açıklamayı okumayıp kafandan senaryo yazmamalısın.
Ben sonuç odaklı bir insanım
Verdiğin iki bilgide yanlış çıktı maalesef
Fernando işi de feghouli de
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Örnek: nejat böyledir işte, forumda herkese över rakipleri ama Galatasaray'ı beğenmez.Ahmet Hakan Bey,
Sanirim "herkese over" diyen bir arkadasimizin mesajini duzelttigim icin bana igneleme yapiyorsunuz.
"herkese ovgude bulunmak" yada
"herkesi ovmek"
denmesi gerektigini belirtmistim, yanlis yorumladiniz sanirim.
"rakipleri ovmek" ifadesinde dilbilgisi acisindan herhangi bir sorun bulunmamaktadir.
Çok aptal veya çekilmez biri olursa anca engellerimİgnore özelliğini kullanarak yazdıklarımı görmeye bilirsin. Forum gayet demokratik bir şekilde görmek istemediğin kişileri engelleme fırsatı veriyor. Kullanmalısın.![]()
Bir ikinci mevzuda ben duyumcu falan değilim. Duyum veren birisi de değilim. Ben sadece hava limanında görev yapan,görevi sırasında da işe yarar bir şey olursa da burada paylaşan biriyim. Beni o İnternet de duyum verip milletin duyguları ile oynayan işsizler gibi lütfen değerlendirmeyin. Bundan sonra merak etmeyin paylaşmayacağım.
Galatasaray'in begenilecek bir tarafi yok 2 senedir.Örnek: nejat böyledir işte, forumda herkese över rakipleri ama Galatasaray'ı beğenmez.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1905Ben saldım beklemiyorum feghouliyi.