Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Valla ben de ihtimal vermiyordum Neymar transferinden sonra. Çünkü Neymar'dan oluşan büyük boşluktan sonra adamların paraya ihtiyacı yok Arda'yı en kötü yedek olarak takımda düşünürler diye düşünmüştüm. Ama Arda'yı takımda ciddi ciddi düşünmüyorlarsa yine aynı sebepten paraya ihtiyaçları olmadığından Arda'yı bonservisle satmak yerine bir sene kiralayabilirler.
Arda konusuna gelince bu yaşta gelmez demişsin ama Arda duygusal birisi, milli takım konusu, siyasi konulardan yediği tepki, Neymar'ın gidişine rağmen Barcelona'dan gönderilmek istenmesi onu güven bunalımına sokmuştur. Gerçekten Galatasarayı ailesi olarak görüyorsa, bunalımda olan bir insan ailesinin yanında olmak ister.Gelmek isteyebilir.
Ama Galatasaray için olumlu mu olur? Sol kanata Atletico'da başarılı olmuş Barca'nın 42 milyon euroluk oyuncusu geliyor boyutu var, diğer boyutu da futbol dışında saçma sapan işlerle uğraşıyor. Egosuna yenilirse Galatasaray düşmanı medya Arda üzerinden ciddi ciddi Galatasaray'a içten zarar verebilir.
Şahsi fikrim Konop tarzı bir adam gelmeyecekse ve Galatasarayı gerçekten ailesi olarak görecekse, takım içinde siyaset yapmayacaksa gelsin.
Ne olursa olsun nerde olursa olsun başka takımın formalarını giyerken bile Ben Galatasaraylıyım diyen birisi. Galatasaray'da top toplamaktan Barcelona'ya uzanmış bir serüven.
Ama dediğim gibi ben herkesten büyüğüm diyen Barcelona'lı Arda olarak değil, top toplayıcı yüreğindeki Arda'ysa gelsin. En azından gelecekse bu mesaj kendisine açık net verilmeli!
Valla ben turk futbolcularin avrupa'da oynamasi taraftariyim. Arda daha 30 yasinda, rahat 2-3 yil daha oynar. Yeni bir hoca geldi, Neymar da gitti, tabi oraya oyuncu alacak barca ama Arda rekabet icin takimda kalacagini dusunuyorum.