Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben de ihtimal vermiyordum Neymar transferinden sonra. Çünkü Neymar'dan oluşan büyük boşluktan sonra adamların paraya ihtiyacı yok Arda'yı en kötü yedek olarak takımda düşünürler diye düşünmüştüm. Ama Arda'yı takımda ciddi ciddi düşünmüyorlarsa yine aynı sebepten paraya ihtiyaçları olmadığından Arda'yı bonservisle satmak yerine bir sene kiralayabilirler.

Arda konusuna gelince bu yaşta gelmez demişsin ama Arda duygusal birisi, milli takım konusu, siyasi konulardan yediği tepki, Neymar'ın gidişine rağmen Barcelona'dan gönderilmek istenmesi onu güven bunalımına sokmuştur. Gerçekten Galatasarayı ailesi olarak görüyorsa, bunalımda olan bir insan ailesinin yanında olmak ister.Gelmek isteyebilir.

Ama Galatasaray için olumlu mu olur? Sol kanata Atletico'da başarılı olmuş Barca'nın 42 milyon euroluk oyuncusu geliyor boyutu var, diğer boyutu da futbol dışında saçma sapan işlerle uğraşıyor. Egosuna yenilirse Galatasaray düşmanı medya Arda üzerinden ciddi ciddi Galatasaray'a içten zarar verebilir.

Şahsi fikrim Konop tarzı bir adam gelmeyecekse ve Galatasarayı gerçekten ailesi olarak görecekse, takım içinde siyaset yapmayacaksa gelsin.

Ne olursa olsun nerde olursa olsun başka takımın formalarını giyerken bile Ben Galatasaraylıyım diyen birisi. Galatasaray'da top toplamaktan Barcelona'ya uzanmış bir serüven.

Ama dediğim gibi ben herkesten büyüğüm diyen Barcelona'lı Arda olarak değil, top toplayıcı yüreğindeki Arda'ysa gelsin. En azından gelecekse bu mesaj kendisine açık net verilmeli!

Valla ben turk futbolcularin avrupa'da oynamasi taraftariyim. Arda daha 30 yasinda, rahat 2-3 yil daha oynar. Yeni bir hoca geldi, Neymar da gitti, tabi oraya oyuncu alacak barca ama Arda rekabet icin takimda kalacagini dusunuyorum.

Atletico dönemindeki ardayı çok isterdim ama şuanki arda büyük ihtimalle sorun çıkartır.

Arda kiralık gelirse o kadar afra tafra yapamaz.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arda'yı getirmek gibi bir hata yapılacaksa bari Selçuk ve Yasin'in göndersinler de çeteleşmenin önüne geçsinler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda ağırdır falan ama adam koyu galatasaray taraftarıdır.Bu forma için savaşır en azından.selcuk gibi sallamama olayını görmeyiz.Eğer formda tutarsa dağıtır.

Her insan hata yapar sanki bizler zemzem suyunda yıkanmışız. Gelsin taş gibi oynar şu kadro ile. Ama kesinlikle kaptanlık liderlik verilmemeli. Muslera o konuda bir numara.

Arda gelirse bütün oyunu Arda'nın üzerine kurarız muhtemelen ve bu da bizim oyun hızımızı düşürür. Bütün topları Arda'ya ulaştırır ve ayağında ezmesini veya bir şeyler yapmasını izleriz. Yazık olur şu kurulan kadroya. Sol açığa hızlı ve golcü bir adam almak lazım.
Anadolu takimimi saniyorsun Galatasarayi set oyununda deplasmanda one gectigimizde oyunu tutmak faul almak gerektiginde Ardadan iyisi varmi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TD: Tudor olduktan sonra bu takımın şampiyonluk şansı yok ! İddia ediyorum bu takım ilk 2'ye giremez.

Tudor olmasa bu kadroyu zor görürdünüz dicem ama şimdi yeniden ortalık alev alıcak. Su akar yolunu bulur hayırlısı ne ise o olsun.

Ama imkansız olduğunu bilsem de biraz da fantezi şahsi görüşüm bu transferler gerçekten Tudor'a aitse, Tudor direktörlüğünde Fatih Terim teknik direktörlüğü(Fatih Terim transferlere, Tudor'da Fatih Terim'e sahada karışmayacak)

Bir teknik direktör nasıl transferlere karışmaz sonuçta ihtiyacına göre transfer yaptırıyor dicekseniz hiç kusura bakmayın Fatih Terim'in kendi yaptırdığı transferler ve milli takım oyuncu seçmeleri ortada.

Arda Fb yada Bjk nin bi değeri olsa her zaman baş tacı yaparlardı. Ama bizim taraftarlar medyanın gazına gelip Emre gelsin Arda gelmesin diyor ne garip. Arda burdaki herkesten daha iyi Galatasaraylıdır. Nokta...

Asamoah bu hafta biter herhalde.

Arda'yı istemiyorum ama gelirse bir artısı da hakemleri baskı altına alabilir..Kolay kolay aleyhine bir şey çalınmaz Arda'nın

Arda gelirse FT olayi biter Ama

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Arda En kariyerli türk oyuncu bu konuda rakibi bile yok ve bizim altyapımızdan düşman olacak hiçbirşey göremiyorum

şu anda 825 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (126 kayıtlı ve 699 misafir)

Akiyor bugun

Ndiaye ve Fernando varken Selçuk ve Tolga oynarsa dünyada yaşanılan en trajikomik olay olur.

Yalnız şöyle bir durum var.
Arda gelirse kiralık olarak gelecek. Kiralık olarak gelen Arda ise adam gibi takılacaktır. Yoksa bu camiaya bir daha adım atamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt