Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou'nun KAP günü bu kadar aglayani hic gormemistim burada :d, simdi ki duruma bak millet hayata dondu sanki :d

2001 sonrası kağıt üzerinde en iyi kadro bu heralde asamoah-fegholi bir de sol açık gelirse

DGpy2INWsAAk4YJ.jpg

Emre beleşoglu'ndan ne farkı var bunun? İlla gidip feneve imza atmasına gerek yok

Burada dursuna küfürden çok ceza yedim lakin şu transferleri aysal yapsaydı harbi heykelini dikerlerdi adamın. Sol açıkta gelirse hakaten efsane olur kadro.

Aziz ve fiko cullanır Ardanın üzerine yakında. Sonra biz devreye gireriz, Arda bizi tercih eder. Sonuç Arda yuvasına geri dödü. İyi mi olur kötü mü olur bilemiyorum ama Tudor ezdirmez kendini gerekirse yedek oturtur kadro dışı yapar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda sanki millete küfür etmiş lan emreden ardanın ne alakası var.Adam bir ara anlaşamadı bonservis kazandırarak gitti.emre p.i bedelsiz gitti.ne alakası var emreden ardanın.

Arda karakterinin yakışacağı bjk kulübüne imza atabilir. Fiko başkan komik bir teklif sunmayacaktır kendisine.

Nevzat Dindar: Asamoah işinin medyaya yansıması kötü oldu..Juventus direniyor.. İşi fırsata dönüştürmek istiyorlar.. Galatasaray'ı City falan sanıyorlar..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun zamandır yoktuk birileri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!

106f82fadeba31c080eef23e6e9790a2.jpg

Arda icin TT hazirlanmali. Herkes hata yapmistir hayatinda. Ikinci bir Sans verilmelidir.

#KocaKafaYuvaya

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt