Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah'ın sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Kiralık olamaz.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
iniesta1907 - 08.08.2017 00:17[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
Kameni
Isla Yiğit Skrtel Kenedy
Eljif Ekici
Dirar ---- Giuliano ---- Valbu
Zapata​

Dinamik‚ önde basan‚ teknik‚ şampiyon gibi oynayacak takım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Antu çıldırmış :asd22::asd22:

zapata da 10 milyondan başlıyo.hırvat golcüye alışsalar iyi olacak.copu alacakalr cagliariden

Kiralayalım alamıyorsak. Seneye CL'e gidersek satın alırız. Mantıklısı bu gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda 2011 de bizden gitti.
Arda 2006 da başladı Galatasay da oynamaya.
Bunu bile bilmiyorsun :)
2006 da kaç yaşındaydın ? :)

Ya babalık 11 yaşında insanın aklı yok mu? Sen bu yalaka göbekliyi begeniyorsan sana mutluluklar :) Mleda boleslav'a attıgı ilk golü stadda canlı izledim bu arada, keyfine bak sen :)

1 senelik sözleşmesi kalan ve gitmek siteyen asamoah 5-6 milyona biter.net.

Antu'da konuşulan isimler dahi gelse fbden bir cacık olmaz bu sene..Eskiden Robben falan konuşurdu bunlar vizyonları iyice küçülmüş kaç senedir başarısızlık üzerine

5-6 az bro ya. Minimum 9m euro falan olur opsiyon olursa.
Kiralama bedeli 2m falan.

Direkt bonserviside 9-10 bandında olur diye düşünüyorum. Kimlere ne kadar verdiğimizi juve yönetimi görüyor buna göre hareket ederler

2018de bitiyo sözleşmesi,direkt satarlar.o yüzden 5-6 milyon dedim.yoksa bonus da veririz,dert degil.

Adam Juve ile anlaşıp sözleşmesini de uzatabilir. Böyle bir adım gelirse yıllık ücret teklifini yükseltip oyuncunun kafasınu karıştırmak lazım. Juve oyuncularına yüksek yıllık ücretler veren bir takım değil, hele yedeğine hiç vermez

arda hertürlü sahada fark yaratır ama arda gelirse medya bizi rahat bırakmaz arda zaten malzeme veren bir adam sürekli yerler bizi

1 senelik sözleşmesi kalan ve gitmek isteyen belhanda 8+2m euro ise asamoah'da 10mdir
Asamoah boşa çıktığında Türkiye onun için son durak olurdu Belhanda içinde oyle. kulüp yönetimleri bunların farkinda

Arda'nın en önemli katkısı hakemler üzerine olur..İçerideki maçları kolay alırız hem hakeme hem rakibe baskıyla

Adam Juve ile anlaşıp sözleşmesini de uzatabilir. Böyle bir adım gelirse yıllık ücret teklifini yükseltip oyuncunun kafasınu karıştırmak lazım. Juve oyuncularına yüksek yıllık ücretler veren bir takım değil, hele yedeğine hiç vermez

1.6 veriyomuş juve juventus biz de 2.3 verdik anlaştık bence bu iş zor ama juve de elimiz güçlü tek şansımız asamoahın gelmek istemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt