- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
nevzat asamoah twitini sildi 
EDİT:SİLMEMİŞ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo gibi olur uzatıp kiralayabilirlerAsamoah'ın sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Kiralık olamaz.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Daha önce de demiştim Arda geldiği an kadro ne kadar iyi olursa olsun; Galatasaraylılık bir kenara bırakılır. Bu adamdan iğreniyorum - her gerçek Galatasaraylı gibi -
Ben Arfa ve Fellaini için girişimimiz var. Arda Turan...'Arda muhabbeti de sıktı ortada fol yok yumurta yok..Hiç bir sağlam duyumcu söylemedi varsayım üzerine konuşuyoruz
nevzat asamoah twitini sildi
arda cümlesi eksik ama ilerde dediben arfa ve fellaini için girişimimiz var. Arda turan...'
*
"transferlerde sürpriz olacak. Güzel bir sürpriz. Ben arfa ve fellaini için girişimlerimiz oldu. Ben* arfa kalmak istiyordu. Kuvvetle muhtemel gidecek takımından. şu an bizim için radarda. Arda turan bizim için başımızın tacı. Kanımızdan canımızdan. Mutlaka galatasaray formasını giyecek."
*
cenk ergün dedi bunlari rdas o yüzden
Gerçek Galatasaraylı olmanın şartı Arda'dan iğrenmek midir yoksa Arda gelirse Galatasaraylılığı bir kenara bırakmak mıdır?
barca satamazsa olabilir bize transferiarda cümlesi eksik ama ilerde dedi
Denayer ve Samir isimleri geçiyorStoperde alacak mıyız acaba? Serdar müzmin sakat, Ahmet anca yedek olabilir biz de
Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!
Bugün bir mesajında artık bilgi vermiyeceği söyledi kırılmış sanırım.
Arda gibi iş ahlakı 0 olan, kibirden gözü dönmüş ve üstüne üstün Galatasaray düşmanlarıyla birlikte yürüyen birinden nefret etmekte haklı oldugumu düşünüyorum. İnşallah oğlunuz da sizin gibi Galatasaray'a ihanet edenlerin peşinden gitmez