Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda bir kere yapı olarak bu takıma uymaz. Kendisi yavaş ve topun üstüne basan oyuncu.

Daha önce de demiştim Arda geldiği an kadro ne kadar iyi olursa olsun; Galatasaraylılık bir kenara bırakılır. Bu adamdan iğreniyorum - her gerçek Galatasaraylı gibi -

Gerçek Galatasaraylı olmanın şartı Arda'dan iğrenmek midir yoksa Arda gelirse Galatasaraylılığı bir kenara bırakmak mıdır?

Ali Can Yaycılı‏Onaylanmış hesap @ac_yaycili 2 sa.2 saat önce

Feghouli de geldiğine göre,bir forvet daha alınacağına göre bu kadroyu en iyi oynatacak adam Bodrum'da kapısı açık bekliyor.Gidin alın gelin

Twitter

Arda muhabbeti de sıktı ortada fol yok yumurta yok..Hiç bir sağlam duyumcu söylemedi varsayım üzerine konuşuyoruz
Ben Arfa ve Fellaini için girişimimiz var. Arda Turan...'
*
"Transferlerde sürpriz olacak. Güzel bir sürpriz. Ben Arfa ve Fellaini için girişimlerimiz oldu. Ben* Arfa kalmak istiyordu. Kuvvetle muhtemel gidecek takımından. Şu an bizim için radarda. Arda Turan bizim için başımızın tacı. Kanımızdan canımızdan. Mutlaka Galatasaray formasını giyecek."
*

Cenk Ergün dedi bunlari rdas o yüzden

ben arfa ve fellaini için girişimimiz var. Arda turan...'
*
"transferlerde sürpriz olacak. Güzel bir sürpriz. Ben arfa ve fellaini için girişimlerimiz oldu. Ben* arfa kalmak istiyordu. Kuvvetle muhtemel gidecek takımından. şu an bizim için radarda. Arda turan bizim için başımızın tacı. Kanımızdan canımızdan. Mutlaka galatasaray formasını giyecek."
*

cenk ergün dedi bunlari rdas o yüzden
arda cümlesi eksik ama ilerde dedi

Stoperde alacak mıyız acaba? Serdar müzmin sakat, Ahmet anca yedek olabilir biz de

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

yaglı suratın hırsız kardesi durdugu sürece terimi faruk süren ricacı olsa yine gelmez

Ardanın kaymağını atletico yedi en iyi dönemleri orda geçti adamın fizigi gayet düzgündü

Bugün bir mesajında artık bilgi vermiyeceği söyledi kırılmış sanırım.

Adam işinin kurallarının dışına çıkıp, ekmeğinden işinden olabileceği bilgileri sevdikleriyle paylaşıyor. Hakaret duyumcu yaftası yiyor. Yaşı gereği olgun davranmış bilgi vermeyeceğini söylemiş biz daha fazlasına layığız. Adam ekmeğinden olacağı şeyi yapıyor, biz oturduğumuz yerden adama sallıyoruz :red:

Arda gibi iş ahlakı 0 olan, kibirden gözü dönmüş ve üstüne üstün Galatasaray düşmanlarıyla birlikte yürüyen birinden nefret etmekte haklı oldugumu düşünüyorum. İnşallah oğlunuz da sizin gibi Galatasaray'a ihanet edenlerin peşinden gitmez

İlerde nasip olurda evlenirsen bir tane Arda gibi iş ahlakı 0 olan, kibirden gözü dönmüş ve üstüne üstün senin düşmanlarınla birlikte yürüyen bi oğlun olsa;(Rabbim herkese hayırlı evlat nasip eylesin)
Silip atarmıydın. Benim artık oğlum yokmu derdin
Onu kazanmaya mı çalışırdın.
Yaşın olgunlaştıkça düşüncelerin değişecektir. Delikanlı düşünceleri zamanındasın

Arda bizim evladımız değerimiz. Evlat silinip atılmaz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt