Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City'de kadroda tutulmak isteyen hiçbir oyuncuyu para ile satın alamazsın çünkü ihtiyaçları yok. Aynisi PSG için de geçerli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geçen sene valencia kiralamıştı.Alınmak istenirse alınabilir.Cityden 20 mangala gider 20 mangala gelir sıkıntı yok onlar için :D

a4eb0542e0fe5df407523d31e0742a0e.jpg

Bu sene bu çocuğun yüzü gülmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3c2a80ee58b285751ab6591fbb286ce1.jpg

ouzhan 150m len
Negredo 35 gol 25 asist(30u gol)
q7 kral len
atiba> kante len
cenk'i arsenal istedi vermedik len
fabri en iyisi len
Gg77 > d.alves len

Sol açığa bomba kovalanacağına iyi bir stoperle kapatılsa bari şu transfer sezonu.

şurda arda ya yazılanları gördükten sonra diyorum ki, keşke arda fb yada bjk li olsaydı. Kıymet bilmiyoruz kıymet.
Ne yapmış arda ?
-bazıları gibi gittikten sonra arkamızdan mı sallamış?
-avrupadan döndükten sonra ben zaten fb liyim galatasaray dan nefret ediyorummu demiş ?
-harika başarılardan sonra sözleşmesini uzatmayıp beleşe galatasaray dan kaçıp avrupayamı gitmiş ? Bakınız hakan şükür- emre beleşoğlu - örnekler çoğaltılabilir.
-arda her zaman ve her defasın da galatasarayı ağzından düşürmemiş hep kalbinde taşımıştır.

Görüyorum ki galatasaray a üç kuruş faydası olmamış genç arkadaşlarımız arda ya emre şerefsizine yapılmayan muamele yapıyorlar. Kendimize gelelim arkadaşlar !!!

:dd

Dursun başkan yaptığı transferlerle Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal Bey'den sonra gönlümde 2. sıraya kurulmustur. 17-18 sezonu sampiyonluk kupasi Dursun Başkanımın ellerine çok yakışacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt