Hüseyin Şahin
Cezalı
- 26 Temmuz 2017
- 1.184
- 0
- 336
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin. Yeterki alinsinda...Denayer ne durumda acabaAvrupa'da piyasa uçmuş durumda. Daha altına alamazsın. Ndiaye için bile 9 verdik Türkiye içinde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
City'de kadroda tutulmak isteyen hiçbir oyuncuyu para ile satın alamazsın çünkü ihtiyaçları yok. Aynisi PSG için de geçerli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artık Kayseri maçının konusu açılsa mı ?
paran var derdin var..Asamoah dit oui au Galatasaray | Goal.com asamoah Galatasaraya evet dedi,asamoah Galatasaraya yakın.teklif 8 milyon bla bla bala
Asamoah dit oui au Galatasaray | Goal.com asamoah Galatasaraya evet dedi,asamoah Galatasaraya yakın.teklif 8 milyon bla bla bala
ahmetin yanina 2 pique 3 thiago silva 4 ramos koy yine güvenmemBeyler Maicon*Ahmet ikilisine güveniyor musunuz?
şurda arda ya yazılanları gördükten sonra diyorum ki, keşke arda fb yada bjk li olsaydı. Kıymet bilmiyoruz kıymet.
Ne yapmış arda ?
-bazıları gibi gittikten sonra arkamızdan mı sallamış?
-avrupadan döndükten sonra ben zaten fb liyim galatasaray dan nefret ediyorummu demiş ?
-harika başarılardan sonra sözleşmesini uzatmayıp beleşe galatasaray dan kaçıp avrupayamı gitmiş ? Bakınız hakan şükür- emre beleşoğlu - örnekler çoğaltılabilir.
-arda her zaman ve her defasın da galatasarayı ağzından düşürmemiş hep kalbinde taşımıştır.
Görüyorum ki galatasaray a üç kuruş faydası olmamış genç arkadaşlarımız arda ya emre şerefsizine yapılmayan muamele yapıyorlar. Kendimize gelelim arkadaşlar !!!
Pek bir varlık gösterememiş bu maçta.
Ee NapalımKonuya ne zaman girsem saat kaç olursa olsun o sayfada uzatılmış bi feghouuuuliii şeklinde mesaj oluyo
Max Speed 35.53 km/h bi oyuncudur kendisi.
![]()
![]()
![]()