Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campbell berbat beyler Arsenal yedi bitirdi cocugu. Tipki Citynin Denayera simdi yaptigi gibi.

sinan kurtun karakteri biraz sorunlu gibi, pek mücadele eden birine benzemiyor (zaten fotomac = yalan), gelmesin

joel campbell cold cupta sakatlik gecirmisti ama ne kadar ciddi bilmiyorum

Hertha Berlin'de teknik direktör Pal Dardai'nin gözüne giremeyen 1996 doğumlu sol kanat oyuncusu Sinan Kurt, satış listesine kondu. (Bild)

Bu Sinan Kurt'a buyuk yetenek diyorlardi bayern'deyken, beklenilen patlamayi henuz yapamadi demek.

zampara seyfettinde bara girerkenki şarkının adı ne gipsy kingsin ama bulamadım

transfer sürecimiz 2015te sampiyonluga giderken her hafta yasadıgımız eziyete benziyo

Sergen uyusana la

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Tudor, Senegalli yıldızın Hertha Berlin maçındaki 45 dakikalık performansına hayran kaldı. Formsuz Belhanda’nın yerine düşünüyor. Partnerleri Selçuk ve Fernando olacak.

Galatasaray'ın*Osmanlıspor'dan renklerine bağladığı*Badou*Ndiaye'nin ücreti tartışma konusu olmuştu. Ancak Senegalli yıldız,*Hertha*Berlinmaçının 2. yarısında oyuna girip öyle bir futbol sergiledi ki teknik direktör İgor Tudor ona hayran kaldı.

Östersunds*rövanşında etkisiz kalan, hazırlık maçlarında da beğenilmeyen Belhanda'nın yerine Kayseri'ye karşı Ndiaye'nin oynama ihtimali yükseldi. Bu durumda*Selçuk İnan*8, Manchester City'den gelen*Fernando Reges*ise 6 numara pozisyonunda görev yapacak.
-fanatik

Son zamanlardaki en komik hikayelerden

bu haberler bilerek yapılıyor tudor israrla selçuju oynattı hazırlık maçlarında alın elimdeki mal bu ben napayım der gibi

KAP kaçta açiliyor acaba

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt