Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.135
- 20.033
- 3.313
Serdar, hastane daki çalışanlara mı kaptanlık yapacak ?hakkat la bizim 3. kaptan kim?
maicon veya serdar aziz olur diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar, hastane daki çalışanlara mı kaptanlık yapacak ?hakkat la bizim 3. kaptan kim?
maicon veya serdar aziz olur diye düşünüyorum
Serdar, hastane daki çalışanlara mı kaptanlık yapacak ?
Yasin hırbosu mu olsunSerdar, hastane daki çalışanlara mı kaptanlık yapacak ?
Bknz.: Sinan GümüşHertha'nin antrenörü Pal Dardai Sinan Kurt hakkinda söyledigi:"21 yasina gelmis. G.tünü kaldirsin ve çalissin artik.Bu onun son sansi",dedi.
@10Goeki
Adam full güç çalışıyor. Ezicem diyor önüme geleni![]()
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fernando selçuk
feg ndiaye belhanda
tudor efendi aklının ucundan geçirmiyodur böyle bişey inş
Pek bir varlık gösterememiş bu maçta.
Feghouli forumda cok abartiliyor bence zaten. Bir kere Tudor kanatlarin 10 gol civari uretmesini istiyorum demisti TV de. Feghouli imkansiz o kadar atamaz. Adam pas ve hiz adami. Gol vurusu kotu.
Westhamda gayet siradan performans gosterdi. Keske baska kanat alsaydik.
Feg demek gomisin gol atması demek. Sırf bu yüzden bile alınmalı. Gomis hayatında bukadar az orta üreten veya üretilen ortaların hedefe ulaşmadığı başka bi takımda oynamamıştır
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oyun zekasi yuksek oyuncularimiz oldu bu sene fernando badou feghuli belhanda gomis mariano maicon hepsinin futbolu bilmesi cok onemli tabi oyun zekasi dusuk olan oyuncularimizi da ilk 11 den kesmek lazim ahmet garry yasin sinan donk tolga selcuk vs vs
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi