Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hertha'nin antrenörü Pal Dardai Sinan Kurt hakkinda söyledigi:"21 yasina gelmis. G.tünü kaldirsin ve çalissin artik.Bu onun son sansi",dedi.

@10Goeki

4-2 biten kayseri hannover maçı özetine baktım,kayseri 4 golü de kaleci ve savunma hatasından atmış.biri penaltı zaten...hannover kalecisi ve defansı tabiri caizse şike yapmış gibi hazırlık maçında.öyle hatalar...bu arada wellington gayet formda.son golü klas atmış ama o karsısındaki stoper nasıl bi manyak anlamadım.o boy ve cüsse ile topu alamamış.

Son düzenleme:
beyin noksanı gurbetçi eksiğimiz var sinan gidiyor yasin gidecek snan kurt boşluğu doldurur.

hayri nerdesin ula dön artık yuvana lig başlıcak

[FONT=&quot]Collina‏ @pcoliinna 5 AğuDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Ahmet bulut
1f6eb.png
İtalya
1f6ec.png
Kwadwo Asamoah-Eşi ikna olmak üzere.

bu herife dikkat edin iyi duyumcu bu
[/FONT]

fernando selçuk

feg ndiaye belhanda

tudor efendi aklının ucundan geçirmiyodur böyle bişey inş

Pek bir varlık gösterememiş bu maçta.

Feghouli forumda cok abartiliyor bence zaten. Bir kere Tudor kanatlarin 10 gol civari uretmesini istiyorum demisti TV de. Feghouli imkansiz o kadar atamaz. Adam pas ve hiz adami. Gol vurusu kotu.

Westhamda gayet siradan performans gosterdi. Umarim burada iyi bir hava yakalar. Ama gol konusunda Tudorun istedigi skorlari uretebilecegini sanmiyorum. Umarim yanilirim.

Son düzenleme:
Feghouli forumda cok abartiliyor bence zaten. Bir kere Tudor kanatlarin 10 gol civari uretmesini istiyorum demisti TV de. Feghouli imkansiz o kadar atamaz. Adam pas ve hiz adami. Gol vurusu kotu.

Westhamda gayet siradan performans gosterdi. Keske baska kanat alsaydik.

Feg demek gomisin gol atması demek. Sırf bu yüzden bile alınmalı. Gomis hayatında bukadar az orta üreten veya üretilen ortaların hedefe ulaşmadığı başka bi takımda oynamamıştır

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Feg demek gomisin gol atması demek. Sırf bu yüzden bile alınmalı. Gomis hayatında bukadar az orta üreten veya üretilen ortaların hedefe ulaşmadığı başka bi takımda oynamamıştır

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Evet. Gomise hatta Erene de cok yardimci olur.

Ya iste ben bir de Sneijder, Podolski, Bruma gitti. Bunlar uzerine bir de yasini ekle tum golleri bu 4 adam atmisti gecen sene.

Simdi Belhanda, Feg, Gomis o kadar gol uretir mi emin degilim.

Son düzenleme:
Oyun zekasi yuksek oyuncularimiz oldu bu sene fernando badou feghuli belhanda gomis mariano maicon hepsinin futbolu bilmesi cok onemli tabi oyun zekasi dusuk olan oyuncularimizi da ilk 11 den kesmek lazim ahmet garry yasin sinan donk tolga selcuk vs vs

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyun zekasi yuksek oyuncularimiz oldu bu sene fernando badou feghuli belhanda gomis mariano maicon hepsinin futbolu bilmesi cok onemli tabi oyun zekasi dusuk olan oyuncularimizi da ilk 11 den kesmek lazim ahmet garry yasin sinan donk tolga selcuk vs vs

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya zaten en onemli fark ptt seviyesinde orta saha gitti ligin en iyi orta sahasi geldi bana gore. Bir de Asomoah ve Sol ayakli stoper gelirse defansta da cag atliycaz.

Ondan sonra bir sekilde gol uretiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt