Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece oyun değil ki yeni bir ülkeye geliyorlar çoğunun üzerinde baskı var özellikle Belhanda ve Gomis'te. Ülkedeki futbol,yaşam vs pek bilgileri yokŞu uyum süreci olayına ben pek inanmıyorum. Evet beraber oynadıkça yapılanlar artık netleşir ve kolaylaşır ama 11 adam bir araya geldi diye futbolu baştan öğrenmiyorlar. Çıkıp ilk haftadan bazı şeyler ortaya koymalılar.
Şu uyum süreci olayına ben pek inanmıyorum. Evet beraber oynadıkça yapılanlar artık netleşir ve kolaylaşır ama 11 adam bir araya geldi diye futbolu baştan öğrenmiyorlar. Çıkıp ilk haftadan bazı şeyler ortaya koymalılar.
Fegholui tamam DUBLEN kardeşArkadaşlar dünden beri takip edemedim fegho geldi mi ? Sol bek işi ne oldu net bilgiler verebilen olur mu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok artık Ali SamiG.Saray, Feghouli ve Asamoah'tan sonra 2 transfer daha yapıp transferi kapatma kararı aldı.
1 stoper, 1 kanat-forvet alınacak. (beIN Sports)
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G.Saray, Feghouli ve Asamoah'tan sonra 2 transfer daha yapıp transferi kapatma kararı aldı.
Daha süpriz oda Zlatan mişYok artık Ali Sami![]()
Ben ona pek inanmıyorum açıkçası ama benim için Feg ve Asamoah yeterli. Sonrası çilek veya süpriz kategorisinde. Bu iki adam sezonun kaderini belirleyeceklerdir ki feg geldi sayıyorum quakerboy'un son mesajı a istinaden.Daha süpriz oda Zlatan miş
o hürriyet haberi ya.ali anci dediyse 4 olur o rakam ki.geriye 3 tane kaldı,asamoah olursa...G.Saray, Feghouli ve Asamoah'tan sonra 2 transfer daha yapıp transferi kapatma kararı aldı.
Kaynak bein sporto hürriyet haberi ya.ali anci dediyse 4 olur o rakam ki.geriye 3 tane kaldı,asamoah olursa...
cenk ergune güvenelim.stoper,solbek,sol kanat,forvet gelecek .inşallah.Kaynak bein sport
Iboyla ciddi ciddi ilgileniyormusuz