Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah gelirse 3lü oynatabilir tudor tabi iki stoper daha alınması gerekir :)

Şu uyum süreci olayına ben pek inanmıyorum. Evet beraber oynadıkça yapılanlar artık netleşir ve kolaylaşır ama 11 adam bir araya geldi diye futbolu baştan öğrenmiyorlar. Çıkıp ilk haftadan bazı şeyler ortaya koymalılar.
Sadece oyun değil ki yeni bir ülkeye geliyorlar çoğunun üzerinde baskı var özellikle Belhanda ve Gomis'te. Ülkedeki futbol,yaşam vs pek bilgileri yok

Şu uyum süreci olayına ben pek inanmıyorum. Evet beraber oynadıkça yapılanlar artık netleşir ve kolaylaşır ama 11 adam bir araya geldi diye futbolu baştan öğrenmiyorlar. Çıkıp ilk haftadan bazı şeyler ortaya koymalılar.

beraber oynamak cok önemli. başakşehir mesela süper ligin barcası gibi, makine gibi oynuyor adamlar.

bizim kadro cok kaliteli tabi, tehdit cok. belhanda-feguli-n'diaye-gomis-asamoah-mairano hepsi rakip takımlar icin baş belası, hangi birini tutacaklar. +sol acık gelecek.

takım oyunu oynamayı basarabilirsek fb-bjk dahi hepsini icerde dısarda rahatlıkla 5'leriz.

G.Saray, Feghouli ve Asamoah'tan sonra 2 transfer daha yapıp transferi kapatma kararı aldı.
1 stoper, 1 kanat-forvet alınacak. (beIN Sports)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyum sürecini en az hasarla hatlatirsak
Boynuna dolarız rakiplerin ilerleyen süreçte

G.Saray, Feghouli ve Asamoah'tan sonra 2 transfer daha yapıp transferi kapatma kararı aldı.

muhtemelen seneye transfer yapamayacagız. 2 sezonun takımı kuruluyor ki bayagı sağlam takım oldu. sonrasında altyapıdan gencler monte etmek gerekiyor. abileri ile pissinler.

Konudan bağımsız ama simeonenin atleticosunun giden oyuncuları srda filipe luis d.costa falcao adrian hiçbiri tututanamadı adam akıllı harbiden iyi hoca simeone

Daha süpriz oda Zlatan miş

Ben ona pek inanmıyorum açıkçası ama benim için Feg ve Asamoah yeterli. Sonrası çilek veya süpriz kategorisinde. Bu iki adam sezonun kaderini belirleyeceklerdir ki feg geldi sayıyorum quakerboy'un son mesajı a istinaden.

o hürriyet haberi ya.ali anci dediyse 4 olur o rakam ki.geriye 3 tane kaldı,asamoah olursa...

Selçuk İnan, Badou N'Diaye ve Fernando Reges'in transfer edilmesi sonrası takımda yedek olacak. Kayseri maçına yedek başlıyor. (Vatan)

F.Reges ve Badou N'Diaye'nin güçlü fizikleri ve mücadeleci oyuncuları sonrası Tolga ve Selçuk, Kayserispor maçına yedek başlayacak.(HT Spor)

Ali Naci Küçük: Asamoah ile anlaşılmış ama Juventus sorun çıkarmış başka sorunlarda olmuştu ama en son Asamoah Yönetime; "Beni alın" dedi.

Galatasaray'ın ilk 11'inde tek yerli Serdar düşünülürken Denayer gelirse 11/11 yabancı olacak. Yedekler ise yerli ağırlıklı. (Milliyet)

Stoper olarak Denayer'e teklif yapıldı. Forvet olarak Moussa Konate için görüşmeler yapılıyor. (beIN Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt