Aslan Baki
Sarı Üye
- 2 Ağustos 2017
- 170
- 8
- 318
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Proje takımı orası kesin ama gomisin bile dağıtması lazımdı o takımı pozisyona bile giremedik :dÖfk sıradan bir takım değilmiş kendimizi öyle avutabiliriz
Belki gruplar belki çeyrek final bile yaparlar
TapaTalK
Geçen sene ki takımla çıktık o maça normal elenmemizProje takımı orası kesin ama gomisin bile dağıtması lazımdı o takımı pozisyona bile giremedik :d
Dursun Hocama bakarken mutluluğu çok belli oluyor.
![]()
Şeker gibi adam. Büyük başgan Dursun.Bi de bu adamı sevmiyorlar ya
Burda terim'in dursun'u iplemediğine şahit oluyoruz
TapaTalK
Güzel şeyler yapsa dalga geçilmezTüm fotoğraf ve yorumlarda FT yuceltilirken, Dursun kucultuluyor, baskan ile dalga geçiliyor, hakaret ediliyor.
Biri kulübün başkanı. Kulüp zordayken, hiç kimse aday olmazken aday olup, genel kurulda seçilmiş biri. Diğeri atanmış ve basarili-basarisiz dönemler yaşamış biri.
Evet Dursun da karizma yok, kılık kıyafeti ve davranışlarını eleştirelim , (ben de çok elestiriyorum) ama o bu kulübün başkanı. Lütfen kullanılan üsluba dikkat edelim.
NOT, genele yazdım, sözüm sana değil Alper.
Tüm fotoğraf ve yorumlarda FT yuceltilirken, Dursun kucultuluyor, baskan ile dalga geçiliyor, hakaret ediliyor.
Biri kulübün başkanı. Kulüp zordayken, hiç kimse aday olmazken aday olup, genel kurulda seçilmiş biri. Diğeri atanmış ve basarili-basarisiz dönemler yaşamış biri.
Evet Dursun da karizma yok, kılık kıyafeti ve davranışlarını eleştirelim , (ben de çok elestiriyorum) ama o bu kulübün başkanı. Lütfen kullanılan üsluba dikkat edelim.
NOT, genele yazdım, sözüm sana değil Alper.
Geçen sene ki takımla çıktık o maça normal elenmemiz
Tuzlaspor filan bizi elek etmişti geçen sene
TapaTalK
DoğruGeçen seneki takımla çıksaydık elerdik yanlışın var.Podolski sneijder bruma yoktu.