Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Untitled.webp

Beyler bırakın öster bilmem neyi bizim için hayırlısı oldu yoksa 2 orta sahayı rüyanızda görürdünüz, bu kadro yeterli diye eksik bölgeleri tamamlamazlardı. Bilmiyormusunuz sanki bu çapsız yönetimi. En azından taraftarı susturabilmek için eksik bölgelere transfer yapıyorlar, gelsinler tribünde ligte desteklesinler diye.

Öfk sıradan bir takım değilmiş kendimizi öyle avutabiliriz
Belki gruplar belki çeyrek final bile yaparlar

TapaTalK

Dursun Hocama bakarken mutluluğu çok belli oluyor.

d22f29b18287367649560c420557c049.jpg

Hergün topçu mu gelir şımardınız

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Badounun 'Günaydin Galatasaray ailesi' paylasimindan Sonra. Feghouli duyumlari baslar

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Burda terim'in dursun'u iplemediğine şahit oluyoruz

TapaTalK

Tüm fotoğraf ve yorumlarda FT yuceltilirken, Dursun kucultuluyor, baskan ile dalga geçiliyor, hakaret ediliyor.

Biri kulübün başkanı. Kulüp zordayken, hiç kimse aday olmazken aday olup, genel kurulda seçilmiş biri. Diğeri atanmış ve basarili-basarisiz dönemler yaşamış biri.

Evet Dursun da karizma yok, kılık kıyafeti ve davranışlarını eleştirelim , (ben de çok elestiriyorum) ama o bu kulübün başkanı. Lütfen kullanılan üsluba dikkat edelim.

NOT, genele yazdım, sözüm sana değil Alper.

Tüm fotoğraf ve yorumlarda FT yuceltilirken, Dursun kucultuluyor, baskan ile dalga geçiliyor, hakaret ediliyor.

Biri kulübün başkanı. Kulüp zordayken, hiç kimse aday olmazken aday olup, genel kurulda seçilmiş biri. Diğeri atanmış ve basarili-basarisiz dönemler yaşamış biri.

Evet Dursun da karizma yok, kılık kıyafeti ve davranışlarını eleştirelim , (ben de çok elestiriyorum) ama o bu kulübün başkanı. Lütfen kullanılan üsluba dikkat edelim.

Güzel şeyler yapsa dalga geçilmez
2 senedir kulübün anasını ağlatıp birde yüzsüz gibi hala ordaysa gitmesi için her türlü kırıcı küfür vb söylenir ülke gerçeği ?

TapaTalK

feb96ae260b718428e0eff0279b743fc.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt