Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@nevzatdindar

Dursun ÖZbek Arda Turan'ı istediklerini söyledi..

arda atletico madride dönmek istiyo demiş marca

7b9fce53c5d95d126c00e3c559236eba.jpg

feghouli 8 milyon euro bonservis alacağı ücrette 4 milyon euro doğru bilgilendirme yapalım.

Ulan iptal ettirdik zorla lig tv aldircaksiniz be. Ulan dursun. Her türlü zararsın

Daha transferler başlamadan 1000tl ye sezonluk kombine , şimdi bakıyorum da iyi yatırım olmuş..keşke avrupa'dan elenmeseydik ama yapacak birşey yok.

Dursun Özbek: "Tudor'dan yana en ufak bir kuşkumuz yok. Biz gelecek 5 yılın planını yapıyoruz. Öküz altında buzağı aramasınlar."

1 milyon forma satsak. +full seyirci. +cl gelirleri. her sekil kar ederiz.

tabi şampiyon olmak şartıyla..

Bu sene yayın gelirleri çok arttı. Bütün takımların yeni oyuncular alıp yatırım yapmasının sebebi bu. Fenerbahçe ve Beşiktaş yapamıyor çünkü kısıtlamaları ve FFP anlaşmaları var. Bizim şansımız FFP maaş vs kısıtlamasının bu sene kalkması. Anlaşma bitince göreceksiniz onlar da deli gibi saldıracak. Yayın gelirleri neredeyse 2 katına çıktı 3 büyükler için önceki senelere göre. Bu sebeple bizim bu sene yaptığımız yatırım gerçek dışı bir yatırım değil. Yeter ki kadroyu oturtup her sene değiştirmek zorunda kalmayalım. Her sene 1-2 fırsat transferi ile eksiklikleri tamamlayalım.

Bu herifin yaptığı tek iyi iş var o da; YALAN söylemek.
çok profesyonel bir şekilde yalan söylüyor.

Nerdeyse ben bile inanacaktım.Gittim yüzüme bir su çaldım da kendime geldim.

Galatasaray'ın transfer ettiği Sofiane Feghouli bu akşam İstanbul'a geliyor. (NTVSPOR)

Feghouli'nin geliş saat netleşince bilgilendirme yapılacak. (NTVSPOR)

Dursun denen yalancıya güven olmaz ama basına bu açıklamaları yapması gerekiyordu teknik direktör konusuna nokta koymak lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt