Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu da var

Takıma ne zaman orta saha geldi berlin maçında takım kıpırdadı
Ne zaman çöpler girdi tekrar düşüş yaşadı

Biraz da elde ki malzemeyle ilgili. Şu transferlerin hepsi bi anda oynasın ondan sonra tekrar değerlendirelim

TapaTalK

Madem para vardı 45-50 m euro harcayacaktın ne diye bileklik satmaya kalktın adam komedi resmen

Daha transferler başlamadan 1000tl ye sezonluk kombine , şimdi bakıyorum da iyi yatırım olmuş..keşke avrupa'dan elenmeseydik ama yapacak birşey yok.

Katılıyorum. Öyle veya böyle güzel atmosfer olacağına inanıyorum ben bu sene stadta. Stada gelen kitleye baktığımda genelde yaşı baya genç bir kitleydi. Biraz tecrübesiz de olsa işler olumlu gittiğinde takıma ekstra güç katacaktır genç taraftar kitlesinin enerjisi.

Bu transfer bütçesi riva'nın parası değilse dursun özbek bu paraları nerden buldu işte en büyük soru budur

TapaTalK

Şu da var

Takıma ne zaman orta saha geldi berlin maçında takım kıpırdadı
Ne zaman çöpler girdi tekrar düşüş yaşadı

Biraz da elde ki malzemeyle ilgili. Şu transferlerin hepsi bi anda oynasın ondan sonra tekrar değerlendirelim

TapaTalK

tudor biraz sorunlu bi tip ama futboldan oyuncudan anlıyor bide selçuk a çalık yasin garry sinan tolga bu oyuncularla tudor değil mourinho gelse en iyi üçüncü olurdu

Aurelien Chedjou: Sneijder'in kulüp ve taraftarlara verdikleri unutulmamalı. Sözleşmesinin neden feshedildiğini kimse anlamadı. [l'equipe]

Aurelien Chedjou: Takımdan kimseye asla yüksek sesle konuşmaz ve herkesi özenle dinlerdi. Takımda söz sahibi olan biriydi.

tudor biraz sorunlu bi tip ama futboldan oyuncudan anlıyor bide selçuk a çalık yasin garry sinan tolga bu oyuncularla tudor değil mourinho gelse en iyi üçüncü olurdu

futboldan oyuncundan anlayan tip sneijder sistemime uymuyor diye göndertip belhandayı aldırmaz.5. SINIF amatör küme topçusu garry rodriguesi oynatıcam diye brumayı kadro dışı bırakmaz.Boş işleri bırakınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt