Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7def75a8c03594aeb623cc0f1e2389bc.jpg

SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eduardo Vargas bizim ligde costurur. O adam kac defa gündemimize girdi ama bir türlü alamadik.

Büyük ligler icin yetersiz kalabilir belki ama bizim ligde manyak performans verirdi o adam. Ben böyle kücük forvet tiplerini seviyorum, Vargas gibi Giovinco gibi Tevez gibi Chicarito gibi.

Ama Chicarito yu alamazdik be renktas, herif 17 Milyona West Ham'e gitti bu yaz. Ama Vargas alinabilirdi her türlü.
Chicarito o kadar etti mi yaww? Alamazmisuz evet.
Giovinco da harika olurdu kimse yakalayamazdi o adami.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Arda neyapti ki kimse istemiyor rdaslar. Agzindan bir kere GS düsmüyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Büyük kaptan hem yuvasına hem de milli takıma dönüyor. Bugün güzel haberler üst uste geliyor.

Sokarim oyle ise bide kaptanlikmi verecez bu gawata

Bakıldığında 1. Kaptan selçuk şuan 2.sneijder 3. Muslera'ydı. Selçuk kalırsa kaptanlığı alınır mı alınmaz mı bilemiyorum ama oynayamadığından 1. Kaptan muslera olur bence eğer arda gelirse 2. Ya da 3.Kaptan olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Ardaya milli takim yolu aciliyorsa kesin bize gelecek demektir.

Luce büyük ihtimal ardaya yedek kalma demiştir

Feghouli hiç renk vermedi.Bütün transferler gelmeden önce yeşil ışık yaktı sosyal medyadan.Ama Feghouliden hiç hareket yok.O işten kıllanıyorum.Umarım en geç yarın gelir.Lig başlayacak 3 güne.

Bir tane akilli adam olup takimi yonlendirmeli bu ya terim ya arda olacaktı ben de Tudoru istememe ragmen sonuçta bu takımı o kurdu ve tam destek verip yolumuza devam etmelitiz ilk 4 defa 7 puanin aşağısında ise gönderirsin arda da takimi yonetir tudora çok şey karar terim terim olmayı nasıl basardi her maç oncesi hagi popescu toplanti yapar herkesin fikrini dinlerdi böyle böyle kendini geliştirdi.

Feghouli hiç renk vermedi.Bütün transferler gelmeden önce yeşil ışık yaktı sosyal medyadan.Ama Feghouliden hiç hareket yok.O işten kıllanıyorum.Umarım en geç yarın gelir.Lig başlayacak 3 güne.
Cok fazla sosyal medyayi kullanan bir tip degil zaten.

Feghouli sosyal medya'yı aktif kullanmıyo
İstanbul'da başlar ama kullanmaya

TapaTalK

Arda diyelim ki geldi, peki der performansına bakar gerekirse alkışlarım fakat gelince kaptan olmamalı. Kaptanlık en çok Muslera'nın hakkı artık.

Ardayi isteriz istemesinede ama kulubun anahtarini verip simdiden kral yapacaksak bu isten pisman oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt