Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chicarito o kadar etti mi yaww? Alamazmisuz evet.Eduardo Vargas bizim ligde costurur. O adam kac defa gündemimize girdi ama bir türlü alamadik.
Büyük ligler icin yetersiz kalabilir belki ama bizim ligde manyak performans verirdi o adam. Ben böyle kücük forvet tiplerini seviyorum, Vargas gibi Giovinco gibi Tevez gibi Chicarito gibi.
Ama Chicarito yu alamazdik be renktas, herif 17 Milyona West Ham'e gitti bu yaz. Ama Vargas alinabilirdi her türlü.
Sokarim oyle ise bide kaptanlikmi verecez bu gawata
netTerim'i her yerden silmeye çalışıyorlar..Bir operasyon var belli
Cok fazla sosyal medyayi kullanan bir tip degil zaten.Feghouli hiç renk vermedi.Bütün transferler gelmeden önce yeşil ışık yaktı sosyal medyadan.Ama Feghouliden hiç hareket yok.O işten kıllanıyorum.Umarım en geç yarın gelir.Lig başlayacak 3 güne.
terim sevmiyor diye bunlar da sevmiyor iste baska bi aciklamasi yokArda neyapti ki kimse istemiyor rdaslar. Agzindan bir kere GS düsmüyor
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Feghouli sosyal medya'yı aktif kullanmıyoFeghouli hiç renk vermedi.Bütün transferler gelmeden önce yeşil ışık yaktı sosyal medyadan.Ama Feghouliden hiç hareket yok.O işten kıllanıyorum.Umarım en geç yarın gelir.Lig başlayacak 3 güne.
Terim'i her yerden silmeye çalışıyorlar..Bir operasyon var belli
Cok fazla sosyal medyayi kullanan bir tip degil zaten.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil