Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Tolgay Arslan ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

son dk

Ben Arfa fenere gider gibi duruyo onların dışında kimse vermez o parayı ben arfa'ya

mesele para olsa 100 kere gelmişti buraya.adam daha geçen gelmek istemiyorum dedi.hem bizde ilgiliyiz.ama ya lyon-ya marsilya-ya monacoya gider gibi duruyor.fransada ona takım çok.lequipe bugün nice haberi yaptı,başkan yalanlasada.

Son düzenleme:
Feghouli son güne kadar bekler talibi çıkmazsa gelir.

sözcü amkspor muhabirlerini taşımaya gerek bile yok.bilgileri yok çünkü.

ben arfayı nice başkanı yalanlamış.ama nice taraftarı blöf yapıyo diyo..ben arfa ne zaman gelecekmiş,ne zaman açıklancak demişler:D keşke buraya gelmek istese de alsak.ama yarın ya nice ya lyon ya marsilya alır ben arfayı.

Fener aldı bile. Samandıra da antremana çıkacak birazdan

Mesut Yıldırım kim Araoune Kone saçma sapan gazeteciler,Bein yamuk çizerse söverim

Bir galatasaraylinin muslerayi sevmemesi mümkün mü ama arda alt yetişip barcaya gitmiş ve her zaman Galatasarylı olduğunu azizin o iki katı maaslar teklif etmesine ragmen parayi secmemistir. Ahh ı maddeyi koymasaydi başkan görürdüm snejderi(çok sevmeme rağmen).. ya bjk ya fb deydi buraya yazıyorum bazen takıma çok şey vermek birşey ifade etmez..

Sneijderin giderken havaalanında verdiği röportajı dinle.
Adam 4,5 milyon € net para bıraktı gitti.
Gözler dolmuş o paragrafa ihtiyaç yoktu diyor.
Arda ben mütevazi olmayacağım tabiki ben her yerde olacağım son 100 yılda varmı benim gibisi diyen bir herif.
Azizin 7 milyonluk teklifini reddeden Arda öldü.
Arda hocasına karşı gelen babası yaşında adama, Fatih Terim ve Yıldırım Dermirörene ana avrat düz geçen hiç kimseye saygi sevgi göstermeyen kibirli ve egoist birisi oldu.

Varsın çürüsün orada burada hatta febeye gitsin umurumda değil.

P9 Gscimbom Mobile

Bugün gelecek olsa açıklanırdı bence en erken Perşembe gelir.

Dun bein ve ntvspor yarin gelecek diye son dakika geciyorlar

Deminden de evren ya bugun ya yarin diyor

Simdi de bu mesut yildirim bugun gelmiyor yarin supheli diyor

Resmen dalga geciyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt