Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Feghouli bugün gelecekkkkkkkkkkkkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmadı buBeşiktaş, Tolgay Arslan ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
son dk
Ben Arfa fenere gider gibi duruyo onların dışında kimse vermez o parayı ben arfa'ya
Feghouli berberini de Istanbul'a getirmek istiyormus, Cenk ise olmaz benim berbere gidersin demis, gorusmeler orada tikanmis.

amk gaztesine mi inanıcaz
Feghouli berberini de Istanbul'a getirmek istiyormus, Cenk ise olmaz benim berbere gidersin demis, gorusmeler orada tikanmis.
bu kim la...uydurmuş şeyindenben arfayı nice başkanı yalanlamış.ama nice taraftarı blöf yapıyo diyo..ben arfa ne zaman gelecekmiş,ne zaman açıklancak demişlerkeşke buraya gelmek istese de alsak.ama yarın ya nice ya lyon ya marsilya alır ben arfayı.
amk gaztesine mi inanıcaz
Bir galatasaraylinin muslerayi sevmemesi mümkün mü ama arda alt yetişip barcaya gitmiş ve her zaman Galatasarylı olduğunu azizin o iki katı maaslar teklif etmesine ragmen parayi secmemistir. Ahh ı maddeyi koymasaydi başkan görürdüm snejderi(çok sevmeme rağmen).. ya bjk ya fb deydi buraya yazıyorum bazen takıma çok şey vermek birşey ifade etmez..