Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feguli işi yalan dolan yaw. Başından beri belliydi.

Sanmiyorum öyle bisey olucagini adamlar kiviriyor iste gelicek dediler ya hemen yalani buldular

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bence getiremedik dememek için bahane aradılar tüm gün sonun da peşinat'ı buldu bein.

beIN SPORTS gun icinde nasil dunku habere bir bahane buluruz diye dusunmusler ve cevaplari;

Feghouli transferi, Galatasaray'ın peşinatı ödememesi nedeniyle gecikti.

Sanki kapa bildirdikte ödemeyi yapmadık gibi olmuş Bein sıvamış biraz,Bence peşinat olayı değildir bu 7.5 Mio Badouya gömüyorsak Feghu yatmaz uyduruk sebeplerden

Şu herife ağır küfür edesim var ama yetenekli ve ihtiyacımız olduğu için susuyorum

TapaTalK

peşinat yatırılır ,gelir.para pok gibi

feghouli hakkında iki kelam etmediler , bu iş yatmış arkadaşlar.Haberler bıçak gibi kesilecektir..

geçmiş olsun büyük haya kırıklığı oldu.

Bizim taraftarlar Mobbing uygulanmıştır beein e. Hani nerede diye telefonla bile aramışlardır bizim deli taraftar küfür ederek :)

Hic baska isim yok mu rdaslar. Ses yok valla

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Çok saçma geldi bana sen bugün için geliyo de şimdi peşinat vermemiş de nasıl habercilik bu :) türkiyede güvenilecek 1 tane haber programı yok

Sanki kapa bildirdikte ödemeyi yapmadık gibi olmuş Bein sıvamış biraz,Bence peşinat olayı değildir bu 7.5 Mio Badouya gömüyorsak Feghu yatmaz uyduruk sebeplerden

yattıgı yok ortada.bahaneleri peşinat nedeniyle gecikti...gelir 1-2 güne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt