Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın sayfasına artık küfür tarzı yorum yapılmaya başlandı
Bunun sorumlusu cenk'dir

Çıkıp feghouli'nin odası hazır dersen böyle olur

TapaTalK

noluyor ya bu kıvırcık kim nasıl coşkuyla anlatıyor fenerbahçe'nin transferlerini , bir coştular bir coştular..

Bu arada ben mahkemeye gitmem siteyi kendim kapatırım
9800399e18d1e285957183c048f0564e.gif

her konu da trollemek için bekleyen renktaşlar yüzünden bazen okuyasım gelmiyor. trolleme işinin bile bir seviyesi olmalı.

Ülkenin yayıncı kuruluşu bir gün veriyor ise gelecek diye o gün gelmesi lazım o adamın. Resmen sıçtılar. Ne yapalım yani alıp fotomaç mı okuyalım ? Bir tane güvenilir basın organı kalmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anlamadigim nerden biliyordu bunlar Feg in gelecegini? Pesinat dünde ödenmemisti ozaman

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bundan sonra hiç bir güç beni Feghoulinin geleceğine inandıramaz.Yok alacağı varmış.Yok sakatmış.Yok peşinatı ödenmemiş.Sıradaki yalan ne? Kılı dönmüş mü? İbrahimovic,Diarra,şimdi de Feghouli.Bu Dursuna inanılır mı?Adam yalancının önde gideni bayrak taşıyanı.

nevzattan şaşmayalım bu ara.zaten beinsports bjk tv gibi oldu.asamoah haberi dogru cıksın yeter

Yarın bu işin bitmesi lazım olmuyosa zorlamaya gerek yok hemen başka kişilere yönelmeli harbiden bu olayın cılkı çıktı

Moderatörlerden büyük Türkiye Cumhuriyeti yasaları var. Burda ne kadar kişilik haklarına saldırı küfür hakaret varsa, ne kadar spoiler varsa sayfa sayfa toplayacağım öncelikle bimer e, oradan aldığım başvuru numarasını özellikle ekleyerek tib e bu forumun kapatılması için tib e başvuru yapıcam. Kimsenin annesi değeri kimsenin oyuncağı değildir hiç bir admin de bunu normalleştirebilecek güce sahip değildir!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu forum kapatılırsa eline ne geçicek?

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt