Biri kel mi dedi *.*
lucas moura nerdee eyyyy yunus emre bahçıvan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri kel mi dedi *.*
BANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!
Utanmadan birde sanene diyor Galatasaray ın forum yöneticisi de mesajı beğeniyor! Özde olanlara lafım Yok!
Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen şerefsizdir. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!
Biri kel mi dedi *.*
lucas moura nerdee eyyyy yunus emre bahçıvan
viskim hazırBANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!
Utanmadan birde sanene diyor Galatasaray ın forum yöneticisi de mesajı beğeniyor! Özde olanlara lafım Yok!
Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!
BANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!
Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!
bu bir ipucu muBiri kel mi dedi *.*
Biri kel mi dedi *.*
Olucaz ulan inşallah şampiyon olucaz. Bağırta bağırta olucaz. Hem Feneri bağırtıcaz hem Beşiktaş'ı bağırtıcaz. Hem de söz de Galatasaraylıyım diyen iç mihrakları!
Bütün capsları aldım. Şimdiden kendinize yeni isimler bulun zira capslarla boğacam burayı! Yazdığınız her mesaja bir capsla alıntı yapmayan namerttir!
terimden nefred ediyorsan ne işin var galatasaray forumunda antu ne güne duruyor kardeş
burdan bakınca daha çok böyle duruyosun rengim bilmem katılırmısın sendeoradan bakınca cenk gibi mi duruyorum abv
cancım sakin lütfen
ne galatasarayı ya adam gladbachsporlu köylünün tekiBANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!