Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!

Utanmadan birde sanene diyor Galatasaray ın forum yöneticisi de mesajı beğeniyor! Özde olanlara lafım Yok!

Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen şerefsizdir. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!

Hey Allahim ya. Nerede böyle gereksiz ve degisik herif varsa bana catiyor zaten.

Hadi git ötede sacmala dur.

Olucaz ulan inşallah şampiyon olucaz. Bağırta bağırta olucaz. Hem Feneri bağırtıcaz hem Beşiktaş'ı bağırtıcaz. Hem de söz de Galatasaraylıyım diyen iç mihrakları!
Bütün capsları aldım. Şimdiden kendinize yeni isimler bulun zira capslarla boğacam burayı! Yazdığınız her mesaja bir capsla alıntı yapmayan namerttir!

BANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!

Utanmadan birde sanene diyor Galatasaray ın forum yöneticisi de mesajı beğeniyor! Özde olanlara lafım Yok!

Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!
viskim hazır
forza hertha berlin
grande fatih terim
re re re ra ra ra

Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!

1-) bir daha ona buna destekliyorsa şereflidir desteklemiosa şerefsizdir gibi şeyler söylemezsen sevinirim.
2-) bir viskide sana verelim, sorun yok

f32c3f6fb096680d950c11fff6f66e5f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olucaz ulan inşallah şampiyon olucaz. Bağırta bağırta olucaz. Hem Feneri bağırtıcaz hem Beşiktaş'ı bağırtıcaz. Hem de söz de Galatasaraylıyım diyen iç mihrakları!
Bütün capsları aldım. Şimdiden kendinize yeni isimler bulun zira capslarla boğacam burayı! Yazdığınız her mesaja bir capsla alıntı yapmayan namerttir!

Sen ne anlatıyorsun ya?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

74a2b4e207d2c9ea596eab4849044adf.jpg

393e92abbdbb5e9a33adb60aebc1628a.jpg

saflarımızı sıkı tutalım...
dursuncular online

yozgatlının yan hesabı galiba

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne galatasarayı ya adam gladbachsporlu köylünün teki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt