Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligden önce ciddi sınavımızı bugün vereceğiz. Aşağı yukarı takımın durumu belli olacak bugün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef uzun süreçte ilk 11 olacağını bildiğimiz en az 4 oyuncuyu izleyemeyeceğiz. Bu nedenle ne akdar fikir verir bilmiyorum. Fernando ve Ndiaye oynamayabilirler. Feghouli, sol bek ve konuşulan sol açık da gelmedi.

Yunus Emre Bahçivan denilen arkadaşın yaptığı en uyuz olduğum işlerden. Bomba gelecek diyip ortalıktan kayboluyor. Yanlış anlaşılmasın ama bunu yazınca kendinizi farklı mı hissediyorsunuz? Birşey biliyorsaniz komple yazın buraya, olmazsa olmaz, kimse birşey demez.

Nedir öyle oyun gibi bomba gelecek diyip kaybolmak? Genelde böyle davranan arkadaşlar birşey bilmez, bilse zaten bildiğini komple yazar.

Sakinleşmelisin bnc,

1 viski'nin iyi geleceğini düşünmekteyim.
IMG_0309.webp
Viskim hazır ama inş feneri Beşiktaş'ı yendiğimiz günlere hazırlıyorum.

Sakinleşmeye gelince tudorun gitmesi de Terim in gelmesi de her Galatasaraylının işleteyebilmesi doğal hakkı.

Ama söyle O Galatasaray yenilgisine viski hazırlayanlara buraya yazmasınlar zıkkımlansınlar ama yazmasınlar işte o zaman sakinleşirim

Adam valencia da gözden çıkarılmış burda 4.350 net kazacak ve bir tane yorumcu daha laf etmedi.
3 yıllık maaşını + bütün alabileceği maksimum primleri üst üste koymadılar çünkü medya şerefsiz

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasri yi ciddi ciddi isteyen var...

Yahu adam bitik..belliki yatmaya gelecek...

Ona vercegimiz parayı solbeke asamoah a gömelim

En hayırlı sonuc farklı yenilmemiz..

Imparator gelsin..

Yoksa bu tudor mali gidene kadar is isten gecmis olacak

Ben yenilme taraftarı değilim. Takım ışık gösterirse eğer Tudor ile devam edelim. Bizim için isimler mühim değil, takımın başarılı olması önemli.

Yunus Emre Bahçivan denilen arkadaşın yaptığı en uyuz olduğum işlerden. Bomba gelecek diyip ortalıktan kayboluyor. Yanlış anlaşılmasın ama bunu yazınca kendinizi farklı mı hissediyorsunuz? Birşey biliyorsaniz komple yazın buraya, olmazsa olmaz, kimse birşey demez.

Nedir öyle oyun gibi bomba gelecek diyip kaybolmak? Genelde böyle davranan arkadaşlar birşey bilmez, bilse zaten bildiğini komple yazar.
kimse birşey bilmediğinden net bir isim yazamiyorlar zaten

Malesef uzun süreçte ilk 11 olacağını bildiğimiz en az 4 oyuncuyu izleyemeyeceğiz. Bu nedenle ne akdar fikir verir bilmiyorum. Fernando ve Ndiaye oynamayabilirler. Feghouli, sol bek ve konuşulan sol açık da gelmedi.

Ndiaye ikinci yarı oyuna girebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 17528

Sakinleşmeye gelince tudorun gitmesi de Terim in gelmesi de her Galatasaraylının işleteyebilmesi doğal hakkı.

Ama söyle O Galatasaray yenilgisine viski hazırlayanlara buraya yazmasınlar zıkkımlansınlar ama yazmasınlar işte o zaman sakinleşirim

olası bir mağlubiyette JB'yi paslaşabiliriz. Paylaşıma açık birisindir umarım

Nevzat ve ali naci nin maicon&acerbi düellosundan beri farklı şeyler yazan olmadı, biri ne yazıyorsa diğeride hemen aynını diyor. Evren, seten, alinaci ve nevzat hepsi aynı bokun laciverti şuanda. Tabi nevzat maicon darbesiyle 1 adım önde :)

Ekli dosyayı görüntüle 17528

en sağdaki yarra yering şarabımı renkdaş maçtan sonra ikram edersen seviniriz.

Yanlız öyle bir olay var.

Takım yavaş yavaş kuruluyor / kuruldu.
Galibiyet; Camia-T.D.-Takim kenetlenmesi adına ve gelecek sportif başarı için, bir Galibiyet faydalı olur. Kötü zamanı geride bırakıp; Kazanmayı yine gelenek haline getirmen gerekir; Sen Galasaray san !

Transferlerin (ve Terimin) gelmesi bu maç ile alakasız olmalı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt