Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevilen yabancı oyuncular var şimdiden ama yerlisi de şart.o yüzden atalay ,recep ,yunus ,gökay,ozan,abdulsamed,melih gökçimen,batuhan tekin,ramazan civelek,oben saracoglu bi an önce takımla haşır neşir olmalı.

ibrahim demirbagın durumunu bilmedigim için bişey diyemedim.u21 de mi olur kiralanır mı...

Alkol, uyuşturucuların en kötüsü.
Yapmayın beyler. Farklı şeylere yönelin.

GSC App VIP Edition 1.0
Yok daha neler :) sağlıklı değil tamam da uyuşturucunun en kötüsümü?
Crystal meth ciler beğendi bu mesajı. Heroin çiler bayram ediyor. Bonsai lı kardeşlerimiz dozu artırdı an itibariyle

Galatasaray XI: Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet, Tolga, Selçuk, Belhanda, Linnes, Gomis, Rodrigues ve Recep

hadi serdar aziz dinleniyo ama ahmet nedir ya?koray oynasın...ayrıca selcuk yerine atalay oynamalıydı.rodrigues yerine de yunus.

neeeeeee bi moderatöre o şişeleri münasib bi yerinee ..... demek he vay be cesur herifmişsin

Adam jbyi olası bir mağlubiyette paylaşırmısın diyor, ben de üzüntüyü unutmak içinse tüm şişer ortada diyorum yazdığına bak.

HERKES ADAMLIĞINI ORTAYA KOYUYOR sorun yok aynen devam raporladım. Geçen bir adam ceza aldı benim yüzümden rica ettim altta ismi kırmızı isimle Galatasarayı takip etmeye çalışıyor diye cezasını affedin diye. Bu benim karakterim bu da senin!

Bir bardak kırmızı şarap her gün içmek gerekir. Kanser hastalığın çıkmaması adına en iyi yöntem.
Konu hazır Alkohol iken. Fazlası değil ama tabiki. Bir bardak

Sene olmuş 2017 hala maçta orta saha selçuk tolga. Nefret ediyorum şu adamlardan artık

ayağını burkmuş yav
ben eren ve bunun gibi saçma bi insan vücudu görmedim çiçek gibiler lanet girsin

Eren ayni naz yapan kizlar gibi her ikili mücadele sonrasi yerde herif ve oksanmak istiyor :D

Adam tabiri caizse ayi gibi ama her dokunus sonrasi yerde yatiyor.

Zaten nöbet iptal arkadaşlar, yüzerken aklıma geldi de bir sonuca varamadım. 2011 yılında Fener Ts'nin değil de bizim kupamızı çalsa idi seve seve alır mıydık? Hem de Fenerbahçe küme düşerdi. Yoksa rakip biz olduğumuz için maçaları mı yemezdi? Anlaşılırsa şike olayı medyaya yansımadan bizimle bir pazarlıkla ikna edilmesi olasılığı olur muydu? Kafamda deli sorular, kafa açmak isteyen gençleri piste davet ediyorum.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi arabanın tüm bakımlarını yapar sol.tarafin rot rotillerini bozuk bırakırsan o arabayla sürat yapamazsin tüm gidişatı etkiler..

Bu kadar para harcadık adam gibi bi solbek almalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt