Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Tudor tam bir Mal. Maicon ile Donk'u denemek yerine Maicon ile Donk'u degistiriyor. Mal herif Mal Mal Mal

Muslera
mariano maicon x x
x ndiaye fernando x
Belhanda x

Sol bek ve stoper kesinlikle lazım. İki kanadımız da kötü en az bir kanat takviyesi şart. Gomis ileride ne kadar etkili olabilecek henüz anlayamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selcuku kovun
sol tarafi düzeltin
forvet icin alternatif birini alin
yeni stoper alin

Bugün de gördükki sol stoper, sol bek çok acil, sol kanat ve 2. forvette lazım takıma

Eray Koray Hakan Cavanda Tarık Jong Donk Umut Endoğan Emrah gibi LEŞ oğlu LEŞLER hala gönderilmedi !!!!

HTC 10

defolacak çok topçu var.gerekirse tekme tokat dövülsün selcuk.o sahya inmemeli.

Sinan
Carole
Donk
Tarık

falan bu adamlardan hala ne bekliyorsun da oynatıyorsun

Linç etmeyin beni ama ben olsam bu Feghouli'ye vereceğim parayı Visca'ya veririm.Gecen seneden beri söylüyoruz Badou ve Visca farklı siradan anadolu topcularindan değil diye.Visca gibi badou gibi basariya aç yetenekli oyunculari almaliyiz.Neredeyse 1 aydir Feghouli geldi gelecek diye diye lig baslayacak yakinda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya lig başlıyor adam hala tarık'ı donk'u carole'u emrah'ı filan deniyor. De jong'u da çağırıp deneseydi bari hatta hakan baltayı da deneseydi. He bu arada hakan balta şu ahmet'e bin basar carole ve linnes'e de solbekte aynı şekilde. Tabii ki yeterli olmaz yine de ama durum bu. Bu adamın hocalığını savunanın artık ben alnını karışlarım.

osmanlıdan pinto,ya da karabükten latovlevici falan bile sol bekte fark yaratır elimizdekiler o kadar kötü ki

Sinan, Tarık, Donk acilen postalanmalı. Selçuk gönderme şansımız varsa gitmeli.. Linnes kiralık gönderilmeli

Linç etmeyin beni ama ben olsam bu Feghouli'ye vereceğim parayı Visca'ya veririm.Gecen seneden beri söylüyoruz Badou ve Visca farklı siradan anadolu topcularindan değil diye.Visca gibi badou gibi basariya aç yetenekli oyunculari almaliyiz.Neredeyse 1 aydir Feghouli geldi gelecek diye diye lig baslayacak yakinda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emin ol feghuiliden daha pahalıya patlar. 2 feghuili parası verirler aman sus yönetim duymasın allah aşkına

Haftaya lig başlıyor adam hala tarık'ı donk'u carole'u emrah'ı filan deniyor. De jong'u da çağırıp deneseydi bari hatta hakan baltayı da deneseydi. He bu arada hakan balta şu ahmet'e bin basar carole ve linnes'e de solbekte aynı şekilde. Tabii ki yeterli olmaz yine de ama durum bu. Bu adamın hocalığını savunanın artık ben alnını karışlarım.

visca çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt