Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acil 4 kaliteli adam daha alsınlar.ben artık katlanamıyorum bitane bile çöp görmeye.feghouli gelsin artık.solbek,stoper,solacık ve forvet gelsin artık.

fatih terim gelirse ve selçuğu oynatıp belhandayı keserse naparsınız?

işte bu yüzden yerli td istemiyorum

zaten tas gibi takım kurduk. bu takım sahada kendi basına bıraksan marka değeri ile 2-3 atarı var.

bırakın lig gelsin kadro tam kurulsun görürsünüz.

Selcugu milli takima almayan Fatih Terim mi?

Bizim atlet kosacak

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Ön liberolar takımı epey ileriye taşıyacak gibi ancak bu adamların atacağı pasları iyi kullanacak beklere ve kanatlara ihtiyacımız var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayer bence şart falan değil. Daha sağlamı şart. Adam bize aşık diye ölüp bitmemiz yanlış. Tamam gelip oynayabilir, şans bulabilir, ancak ben daha iyisinin gerekli olduğunu düşünüyorum. Adam bizi seviyor diye dünyanın en iyi stoperi yaptınız. Gidip 5 e alınsa transferi övecek adamlar var burada.

Son düzenleme:
2.yarı tek kale.net 3 gol kaçtı.3 asisti yenen de fernando idi.maicon çıkınca defans mallaştı.yediğimiz 2.gol ofsayttı.ortasahamız muazzam şu an.ama linnes-sinanla olmuyo çok net.kanat lazım.solbek lazım.marianoya ilk yarı top gelmedi.2.yarı çıktı.gomis oyundan çıkmasa 2 gol garantiydi bence.oyun tam onun istedigi gibiydi.
Sagol Sergen.
Bu arada Ndaye ve Fernando fena degillermis anladigim kadariyla.

Geçen gün burada ndiaye en iyi transfer diyordum..Fernando ndiaye girdikten sonra Belhanda'nın oyunu da değişti olumlu yönde

Bolt koşacak TRT Spor.

Fatih Hoca gelirse su kadro kurulur ve 83 puanla sampiyon olur demisti dersiniz

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Feguli-Ndiaye-Fernando-Belhanda
Eren-Gomis

Takım ne kadar çöple dolmuşsa gönder gönder bitmiyor
aslında yasin selçuk linnes carole bunlar geldiğinde çöp değildi

ilk maçlarında da çöp izlenimi vermediler sonradan bir salmıslık umursamamazlık geldi bu adamlara

carole cok maçta verkaça girip rakip bekleri ipe dizdi

yasin çok goller attı asistler yaptı

selçuk burağı coşturdu

sorun suanda neden böyle oynuyorlar;? cevap basit kardesim td basiretsiz baskı kuramuyor topcuların üzerinde ve mutsuzlar.

Arkadaşlar acil olarak Tudor'u göndermeliyiz. Bu kadar yüksek meblağa kurulan takıma yazık olmasın. Ne kadar çabuk giderse o kadar iyi.

ef92218d50a0016a43dd92bc3696fb02.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt