Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah gibi biri geliyor bek de mi harcayacağız

fernando asamoah

feghouli ndiaye belhanda

olmalı

This evening Tuttosport, citing reports from Turkey, is claiming that the Istanbul giants want to take Asamoah on loan with an option to buy for €9m.

38fd9062adbe4e6211467f43ec1df85e.jpg

Tam mafyanin sag kolu tipi var.
Meloyla bunu yan yana koyacan uff

asomoah haberi kolpadır bir kere adam göbek oyuncusu nadiren sol bek oynadı

hazırlık macların tamamında da oynadı

bizim basın lan kaynak asamoahta

Bunlar da 2-3 senedir moda oldu. Genel kurulda Galatasaray'ın kaybedip birilerinin ağzının suyu aktığı gibi. Bura da da sözde Galatasaray'ın geleceği için yenilmesini isteyenler var. Allah hepinizin kalbine Metin Oktay'ın Galatasaray sevdasından versin amin!

Ben böyle popülistlik görmedim hacı önce ayakta alkışlıyorum seni:D.Ben Antalya dan uçak la istanbula maça gidip gelen adamım Benim en büyük zevklerimden biri Galatasaray maçları.Ben Cimbomun yenilmesinden zevk alıcam öyle mi_?Benim anlatmak istediğim orada hocaya güvenim sıfır.Adam ocaktan beri takımın başında ne oynatmak istediğini çözebilen yok.Hazır takımıda bozdu kaçırdı(sneijder,bruma).Hayatımda ilk kez yeni sezona bu kadar umutsuz giriyorum.

Bu arada Ömer Ali Şahiner'i aldık. İlk benden duydunuz. Benim beğendiğim bir oyuncu değildir bu arada.

Asamoah felaket bir transfer olur. Ortasaha olur, sol olur 3'lü oynarken. 4'lünün solunda ben hemen hiç görmedim. Ama çok beğeniyorum bu adamı. Ortasahaya koysak baklava 442 mi oynasak ;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt