Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir tahminim var. Cenk Ergün fırsat ve süpriz transferi dedi ya şakın bu Talisca olmasın. Sonuçta Mariano sebebiyle Benfica ile baya görüştük. Orada böyle bir durum olduğunu öğrenmiş ve pusuya yatmış olabiliriz.
sinan gümüş demek istedin sanırım ama görüşme olduğunu sanmıyorum teklifleri sözlü olarakmis resmi bir adim yok

Galatasaraylı taraftarlar, Fernando için veda paylaşımı yapan Manchester City hesabının yorumlarına Yasin Öztekin'i alın yazıyor.

Söylemek istediklerimi bir türlü ifade edemiyorum. En iyisi resimlerle hayallerimi umutlarımı anlatsın. Tek tek resimleri kesip getirmeye çalıştım. Sizinle bir anekdot paylaşıcam.

Yıl 2015-2016 sezonu
trömsö1.webp
trömsö.webp
20052006 sampiyonu.webp

maliyeti geçtim tekrar bu formayi giymesini istemez miydin
Kupada falan oynamayı kapris yapmazsa isterdim tolga oynayacağına o oynasın.
Ama sondada dediğim gibi Tolga oynayacağına yani tolga falan şutlanmış olsa

Yoksa 3 oyuncuyu yönetmekten aciz yönetim ve teknik ekip kadrosu takımı bırak o kadar orta sahayı yönetemez.He taraftarla diyalog açısından faydası olurdu.
Ama bahsettiğim gibi

Selçuk-Badou-Fernando-Tolga-Melo aşırı gereksiz .

bu konu neden büyütüldü ki fiko gibi ölücü bir herif sizce düsünmemismidir bunu parayı yatırır cözer olayı

herif sinsilikte ve ölücülükte ordinaryus oldu resmen

Aslanisca geldi mi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Arkadaşlar Karıştırmışım özür dilerim ama dediğiniz gibi sinan için görüşürken bu gündeme gelmiş olmasın?

Fiko sinan gumus + bi miktar para verir alir yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt