Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş Medeli almaya çok yakınmış , umarım alamazlar faydalı olacağını düşünüyorum.

Benfica, Sinan'ı istemiyor muydu? Sinan'ın bonservisini verip kiralayalım Talisca'yı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah'in gelmesi ligi baslamadan bitiren hamle olur.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Hamleyi Fernando ile gerçeklestirdik Ama Kimse farkinda degil

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sol bek ve Sol önde rahatlikla oynayabilen joker bir oyuncu Asamoah.Fernando'dan bagimsiz bir sekilde gerceklesebilir transferi, ayrica su an kulubun maddi sıkıntısı oldugunu dusunmuyorum bu adam mutlaka alinip sol bek sol ic on libero sol kanat vs. her ihtiyaca uygun oynatilabilir

Sol bek ve Sol önde rahatlikla oynayabilen joker bir oyuncu Asamoah.Fernando'dan bagimsiz bir sekilde gerceklesebilir transferi, ayrica su an kulubun maddi sıkıntısı oldugunu dusunmuyorum bu adam mutlaka alinip sol bek sol ic on libero sol kanat vs. her ihtiyaca uygun oynatilabilir

Ben Bu adama hep CM olarak bakmistim. Sol bek pozisyonunda o kadar görev yaptigini bilmiyordum. Kesinlikle ilaç olur ayrica Orta saha içinde müthis bir alternatif olur

Ben şahsen hangi taktikle oynayacağımızı bilmiyorum mesela

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynadığımız maçları soruyorsan, anladığım tek şey hiçbir bok anlamadığım. Kurulan kadroya bakıyorum. Alınan oyuncuların hepsi yardıran oyuncular. Ve hepsi de belli bir sistematikle belirlenmiş oyuncular gibi gözüküyor. Ndiaye den bu kadar kazık yememizin sebebi de sanki bu sisteme en uygun oyuncu olması sebebiyle.

Sağ kanat Ciguli gelirse rakip kaleye otoban kurucakmışız gibi. Sol bek ve sol kanat alırlarsa ki alınacak gibi duruyor. Sürpriz oyuncu da sol açık olacaktır. Aynı rakip kaleye alternatif bir otoban da ordan kurmak isteyecektir muhtemelen. Sonuçta müteahhit aynı müteahhit. Kale Viyana kalesi gibi. Defansın göbeği Maicon dağ yanındaki fare yapacak birşey yok. Orta saha taş devrinden Tunç devrine atladı. Fernando Atatürk Barajı görevini üstlenecektir diye düşünüyorum. Ndiaye - Belhanda- Gomis arasında dolmuş hattı kurulup, yan otobanlar gibi işlek çift yönlü bir yol yapacaklarını düşünüyorum. Gomis Marsilyadaki Gomis olursa, sağ otoban,sol otoban ve ortasahadaki işlek yolun tek noktada birleşeceğini düşünürsek ogs hgs okuyucuları gibi dıt dıt dıt para basar gibi gol basacağını düşünüyorum.

Otoban, müteahhit köprü, baraj, ogs hgs. Taktiğimizi biraz gülmeniz dileğiyle bu şekilde olacağını düşünerekten yazmaya çalıştım :P

Ünal basgan Kendi gemisiyle gitmisti simdi bodruma ah ah

gemilerinin birtanesinin bile faydası olmamıştı bize :mad: 100milyon Euro'yla geliyor dediler. Başkan adayı oldu Dursun'un İbrahimoviç olayında olduğu gibi hiç yalanlamadı. Sonra cimri herif, Galatasarayın benim parama ihtiyacı yok dedi. Ona sırf o yüzden gıcığım :asd22:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet Beyler benden bu kadar. ALLAH hepinize rahatlik versin. Yarin için tahminim:

Güne Badou nun 'Günaydin Galatasaray ailesi' videosu ile baslariz muhtemelen. Gün içinde 'Fatih Terim Dursun Özbek bugün yada pazar günü zirve yapacak' duyumlari çogalir. Bein 'Feghouli Hafta ortasi Istanbulda' haberini son Dakika diye geçer. Aksama Berlinle berabere kaliriz büyük ihtimal. Günü Carole ve Tudora sövmekle bitiririz.

Hepinize Iyi geceler

Doğru mu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-08-05-01-47-14-1.webp
    Screenshot_2017-08-05-01-47-14-1.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 98
hücum hatta ,orta saha sol taraf hariç tamamen yenilendi
defans sol ve sol stoper hariç yenilendi
belki oyuncuların çoğu yüksek maliyetli ama beklediğimden çok iyi iş çıkardı yönetim
takımın en büyük handikapı hoca,maçlar başlayınca sıkıntı olmaması zor
gerekirse hemen gönderilir,bu kadro bu hocaya rağmen başarılı olacaktır bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt