Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ne yazsam ne sen anlayacaksın ne de senin yazdıklarını ben anlayacağım. O yüzden fazla uzatmayalım ama benim düşüncem Tudor gitmeli. Hatalarından ders çıkaracak diyorsun bu adam dün gelmedi ve sayısız hata yaptı ama hala aynı tas aynı hamam. Egosu yüzünden Bruma ve Snejder'i yedi. Demek ki Hagi Tudorlo çalışsa antrenmanda koşmuyor diye Hagi'yi de kadro dışı bırakacaktı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi is ahlaki üst düzey bir adamdi,antrenmanlarda her daim yüzde yüzünü veren ve extra antrenmanlar yapan ve yaptiran adam gibi adamdi

Futbolu birakmasida ztn antrenmanlarda artik yüzde yüzümü veremem tehlikesi olustugu icindi yoksa Sneijder kafasinda olsa rahat 2-3 sene daha oynardi

Öyle rastgele birseyler yazmayin tudoru kötülemek icin

Tudora gelince,istedigi is ahklaki ki son derece dogru

Sunuda bilin; star oyuncu digerlerinden örnek alinir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2011'den günümüze GS merkez O.sahaları;

Melo
Selçuk
Ceyhun
Yekta
Hamit
Dzemaili
Rodriguez
Donk
Bilal
Jem
Josue
Tolga
De Jong
Badou
Fernando

Vay be, ilk 2 ve son 2 haric cogu cop

Hala sacmaliyosun real barca mal ya hoca aliyolar ne gerek var hocaya :) guardiola'dan sonra gorduk barcayi veya fergusondan sonra gorduk united'i hoca faktoru diye bisey var bilmem haberin var mi ?

Haberim yoktu ya renktaş teşekkür ederim senden de birşey öğrenmiş oldum. İdare et işte. Ama açıklamadın Rijkart'ın barcelona'da şaha kalkıp Türkiye'de kariyeri? Sonra Mancini? Sonra Del Bosqi? Hiddink? Aragones bunlar başarısız teknik direktörlerdi dimi?
Demek ki en kariyerli hocalar bile bazen etkisiz kalabiliyor :)

Gençler bak kesin geliyor demedim Feghouli konusunda ! Kesin geliyor demem için biletin alınması gerekir,rezerve edilmesi değil her neyse konumuz bu değil :)

Haberim yoktu ya renktaş teşekkür ederim senden de birşey öğrenmiş oldum. İdare et işte. Ama açıklamadın Rijkart'ın barcelona'da şaha kalkıp Türkiye'de kariyeri? Sonra Mancini? Sonra Del Bosqi? Hiddink? Aragones bunlar başarısız teknik direktörlerdi dimi?
Demek ki en kariyerli hocalar bile bazen etkisiz kalabiliyor :)

Tmm hoca'ya ne gerek var herkes duracagi yeri biliyo ya iyi geceler :)

Sneijder'in de geliş süreci sancılı olmuştu ancak transfer bitti denildikten birkaç gün sonra gelmişti. Ben bu gevşekliği tek Feghouli'de gördüm. Bitti denmesine rağmen 1.5 aydır gelmek bilmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gençler bak kesin geliyor demedim Feghouli konusunda ! Kesin geliyor demem için biletin alınması gerekir,rezerve edilmesi değil her neyse konumuz bu değil :)

Canin saolsun levent abi feghouli biraz kaşar bi tipe benziyo zaten 1 aydir bekledik bi kac gun daha bekleriz.

asamoah gelirse ndiaye ve fernando ile 3 lü orta saha oynarlarsa bırak 90 dakikayı 180 dakika tempolu futbol oynar.oğuzhan atiba yı harcarlar.belhanda, feghouli kanatları da bence yeterli olur.(brumayı bu kadroyla görmek çok isterdim şahsen)1 sol bek ve 1 forvet ile de transferi kapatırız.(kiralıkda olabilir)

zorlu bir iş gününün ardından gece yarısı foruma girip duyumları patlatan adam gibi adam LEVENT AKGÜN Haydi çoştur bizi

Vallahi şu anda ne bilet nede rezervasyon gözüküyor. Eğer olursa zaten paylaşıyorum. Geçen ki TK16 Mevzusunu da araştırdım. Bu Fernando Reges kendisine TK16'dan bilet almış. Fakat daha sonra TAP Airlines ile GRU-Porto uçuşu yapmış. En sonunda da TK16 Gru-İST biletini Porto havalimanın da ceza ödemek kaidesi ile TK 1450 seferine rücu ettirmiş. Sanırım o gün yaşadığımız ufak anlaşmazlık bu konudan kaynaklanıyor.
Tekrar ediyorum. Feghouli veyahut ismi bizimle geçen futbolculardan hiç birisinin şu anda bilet rezervasyonu bulunmamaktadır.

Barça ama tek bu konuda dünyada.
Adamların systeminini 90lı yıllarda cruyf aşıladı alt yapılarına zamanında.
Adamların her alt yaş grubu aynı System üzerinden eğitimi alıyor ve bunun başkada örneği yok.

Renktaş sen yapma bari dalga geçmek demeyelim de, verdiği tepkiye göre şakacı cevap verdim. Yıl olmuş 2017 hocanın takıma etkisi var mı yok muyu mu konuşucaz? Orda demek istediğim Arsenal hocasıyla R.Madrid hocasının antremanlarının farklı geçtiğini anlatmaya çalıştım. Wenger oyuncularına alacağı pozisyonu duracağı yeri gösteriyorken, atıyorum Morinho hangi taktik varyasyonlar üzerine çalışıyordur.

Transferin son günü takım bulamazsa gelme nezaketi gösterir herhalde reis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vallahi şu anda ne bilet nede rezervasyon gözüküyor. Eğer olursa zaten paylaşıyorum. Geçen ki TK16 Mevzusunu da araştırdım. Bu Fernando Reges kendisine TK16'dan bilet almış. Fakat daha sonra TAP Airlines ile GRU-Porto uçuşu yapmış. En sonunda da TK16 Gru-İST biletini Porto havalimanın da ceza ödemek kaidesi ile TK 1450 seferine rücu ettirmiş. Sanırım o gün yaşadığımız ufak anlaşmazlık bu konudan kaynaklanıyor.
Tekrar ediyorum. Feghouli veyahut ismi bizimle geçen futbolculardan hiç birisinin şu anda bilet rezervasyonu bulunmamaktadır.

Levent abi son cümleni ne kadar sevmiyorsam seni de o kadar seviyorum iyi ki varsın.

demek sakat olduğu içün sağlık testinde geçememe ihtimaline karşı geciktiriyoruz ha hmm.

Kiyaslama yapalim:

Muslera > Fabri
Mariano > GG
Maicon < Pepe
Serdar < Transfer
Transfer ? Adriano
Fernando > Atiba
N'Diaye = Oguzhan
Feghouli > Lens
Belhanda < Talisca
Transfer < Quaresma
Gomis > Negredo

5-4 öndeyiz bence. 8 numarada bence esitiz. Solbekte de yapacagimiz transfere bagli, ki bence adrianodan kötü birisi gelecek dolayisiyla 5-5 olabilir.

Ama gel gör ki sahada bjk yle ayni seviyede olmayacaz cünkü basimizda teknik direktör yok, soy ismim gibi bi Coban var. Hem de ithal coban, taa hirvatistandan ithal.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Akhisar macini izledinmi rdas?

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynadığımız maçları soruyorsan, anladığım tek şey hiçbir bok anlamadığım. Kurulan kadroya bakıyorum. Alınan oyuncuların hepsi yardıran oyuncular. Ve hepsi de belli bir sistematikle belirlenmiş oyuncular gibi gözüküyor. Ndiaye den bu kadar kazık yememizin sebebi de sanki bu sisteme en uygun oyuncu olması sebebiyle.

Sağ kanat Ciguli gelirse rakip kaleye otoban kurucakmışız gibi. Sol bek ve sol kanat alırlarsa ki alınacak gibi duruyor. Sürpriz oyuncu da sol açık olacaktır. Aynı rakip kaleye alternatif bir otoban da ordan kurmak isteyecektir muhtemelen. Sonuçta müteahhit aynı müteahhit. Kale Viyana kalesi gibi. Defansın göbeği Maicon dağ yanındaki fare yapacak birşey yok. Orta saha taş devrinden Tunç devrine atladı. Fernando Atatürk Barajı görevini üstlenecektir diye düşünüyorum. Ndiaye - Belhanda- Gomis arasında dolmuş hattı kurulup, yan otobanlar gibi işlek çift yönlü bir yol yapacaklarını düşünüyorum. Gomis Marsilyadaki Gomis olursa, sağ otoban,sol otoban ve ortasahadaki işlek yolun tek noktada birleşeceğini düşünürsek ogs hgs okuyucuları gibi dıt dıt dıt para basar gibi gol basacağını düşünüyorum.

Otoban, müteahhit köprü, baraj, ogs hgs. Taktiğimizi biraz gülmeniz dileğiyle bu şekilde olacağını düşünerekten yazmaya çalıştım :P
Rdas o kadar yazmisin. Ilk 2 cumleden sonra okumadimda merakim affola... Akhisar Macini izledinmi (merak ettim)

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Levent kardeşin söylemine göre fegh le ilgili rezervasyon yoksa eğer bunun anlamı en azından bu hafta sonuda gelmeyecek gibi bi görüntü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt