Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula sezon sonunda Tudor sampiyon oldugunda nasil kiviracaksiniz gercekten metal ediyorum... Koylu hirvat birden hangi arada derede futbolu ogrendi merak ediyorum... Alinti Île soracagim (gerets in kulagi cinlasin).

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fegholi işini anladıysam Arap olayım. Rezerv edilmiş ki oyuncuyla iletişim kurulup edilmiştir herhalde. Buda gidip bileti kullanmıyor. Allah Allah dalga mı geçiyor bu bizimle. Herif bizi kullanıyor mu ne başka yerden teklif alayım diye.

b75cb6c326d31be9112a27975ddb9a68.jpg

iyi transferler yapıyoruz ama takım da tudordan kaynaklı şampiyonluk havası yok.FT gelirse taraftar takım bir bütünleşme olur ve şampiyonluğa koşar gideriz.Fener de van persie nani vs vs transfer atağı yapmıştı ama vitor pareriara sayesinde düştükleri durum ortada.kesinlikle FT yılın transferi olur.
Ezbere konusuyorsun. Akhisar macini izledinmi, dogru konus?

Vallahi şu anda ne bilet nede rezervasyon gözüküyor. Eğer olursa zaten paylaşıyorum. Geçen ki TK16 Mevzusunu da araştırdım. Bu Fernando Reges kendisine TK16'dan bilet almış. Fakat daha sonra TAP Airlines ile GRU-Porto uçuşu yapmış. En sonunda da TK16 Gru-İST biletini Porto havalimanın da ceza ödemek kaidesi ile TK 1450 seferine rücu ettirmiş. Sanırım o gün yaşadığımız ufak anlaşmazlık bu konudan kaynaklanıyor.
Tekrar ediyorum. Feghouli veyahut ismi bizimle geçen futbolculardan hiç birisinin şu anda bilet rezervasyonu bulunmamaktadır.
Hele bi dur rdas. Bugun ciguli hakkinda rezervasyon var ama bilet alinmadi dedin... Yani gelecek demedin ama rezervasyon var dedin (bilet alinmadi yani gelmeyedebilir dedin ama rezervasyon vardi).

Nerede gördüm hatırlamıyorum ama Tudor ile ilgili okuduğum en güzel yorum; "kariyeri Hajduk Split, egosu Real Madrid"

Bu adam anca PTT 1.Ligde şampiyonluk yaşayabilir. Kaç aydır takımın başında ama bir adım dahi ileri taşıyamadı bizi. Ostersund faciası bile kovulması için yeterli bir sebep. Bu kadar para harcanan takımı yağlı surat bile buna emanet etmeyecektir.

Medyada inanılmaz Galatasaray düşmanı yorumcular var.bjklisi,fblisi,trabzonlusu tüm yorumcuların Galatasaray'ı çekemediği,kıskançlık yaptıkları o kadar bariz ki yatacak yerleri yok.

İşte bu yüzden Fatih terimin gelmesi gerekiyor.
Fatih terimi üç,beş çakala yedirecek değiliz.

Sol bek sol kanat stoper. Ne kadar eksik varsa en iyisiyle doldurmaliyiz.bu şerefsizleri sevindirmemeliyiz.

Şu günlerde fegh in nerde olduğu ile ilgili, yerel ya da avrupa, görsel/yazılı basın, bi bilgi gören, duyan var mı ?

İyimiydi takım? Biraz anlatsana bende izlemedim maalesef o maçı
Iyi degildi rdas dogruya dogru ama sablon belli oluyordu bayagi... Problem takimdaki lesler... Yoksa mesela topu kaptirdigimizda herkes topun gerisine gecmek istiyordu felan... Yani topu kayip edince topun arkasina kazaninca ileriye felan. Bayagi belliydi yani (zamaninda pres, karsi takimi rahat oyun kurdurmamak felan ama iste oyuncularda kalite eksikligi vardi). Eger istedigimiz transferler gelirse ligin ebesini opecek (alistikca) bi Futbol gorecegimizi gordum ben ama dedigim gibi. Bu is yasinle selcukla tolgayla olmaz

özetini izledim.akhisar maçıyla GS mı yorumlayacaksın.ndiaye oynadı mı yok ,fernando oynadı mı yok.feghuli oynadı mı yok..ezbere konuşmak zorundayız çünkü şu an ortada takım yok.kağıt üzerinde iyi transfer yapıyoruz..başkan lucescuya gidiyor,FT haberleri geçiyor.ismini telaffuz edemediğim takıma gol pozisyonu bulamadan elendik.yani tudorun bırak 1 maçı 45 dakika bile tölaransı kalmadı.bu takımdaki tek eksik başkan ve FT.evet ezbere konuşuyorum çünkü GS ı daha hiç birimiz izlemedik.yapılan transferler göre konuşuyorum.sen de izlediğin akhisar ile değerlendirme GS yı o takım sahada olmayacak.
Ezbere konusuyorsun. Akhisar macini izledinmi, dogru konus?

Acun un bakışa bak
Hayırdır olm nereye bakıyon?:)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-08-05-02-52-05-1.webp
    Screenshot_2017-08-05-02-52-05-1.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 162
Feg gelmeyecek.
Kanatlarda yasini sinanı izlemezsek ben de birşey bilmiyorum. Ndiaye 10 numaraya çekilir Sola da Belhanda atılır. Selçuqu da izleriz.
Bence ümitlenmeyin pek :D

2011-2012
Muslera
Eboue - Semih - Ujfalusi - Riera/Hakan
Engin - Melo - Selçuk - Emre
Necati - Elmander

2012-2013

Muslera
Eboue - Semih - Dany - Riera
Hamit - Melo - Selçuk
Sneijder
Burak - Drogba

2014-2015

Muslera
Sabri - Semih - Hakan - Telles
Melo/Hamit - Selçuk
Yasin - Sneijder - Olcan
Burak

2016-2017

Muslera
Sabri - Semih - Chedjou - Carole
Tolga - Selçuk
Yasin - Sneijder - Bruma
Podolski​

2017-2018

Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Car/Lin?
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodri?
Gomis​

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt