Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bir siyahi futbolcu. Cobra Team aktif.

İlk 5 hafta deli top oynamamız lazım insanların ikna olması için
Yoksa tudor'un işi zor

TapaTalK

Konyasspor'lu bi ismi kadromuza katmışız yerli
Dün bi haberde okudum

TapaTalK

Yine işinize geldiği gibi yorumlamışsınız. Hagi lafı sadece bir örnekti ben hagi antrenmanlarda koşmuyor demek istemedim. Tudor yıldız isimlerle çalışmayı bilmiyor demek istedim. Ona sürekli biat edecek adamlar lazım. Selçuk ya da Yasin gibi. Bruma'ya takan adam Yasin'i 90 dakika oynatıyordu. Östersunds maçından sonrada keşke buralarda yazsaydınız lütfen sabredelim iş ahlakımız çok üst düzey diye. Maçı çevirecek adamımız ve sistemimiz yoktu ama müthiş iş ahlakımız vardı. Teşekkürler Tudor.
Çare Fatih Terim.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Fatih Terim gelmesin demiyorum,hatta baskan olarak gelsin.
Ama care Fatih Terim derken Fatih Terim'i tanimamisin bile.
Sen Fatih Terim'in 3-4 senelik yan-gel-yat düzenini devam ettirebilme ugruna ona bas kaldiracak oyunculara tahammül edeceginimi saniyorsun?
O Sneijder o Bruma 3-4 sene evvelki adamlar degiller,is rayindan cikmis.
Simarik Bruma Leipzigdede hocasini cileden cikarmis,orda hoca Tudor mu ?
Hadi ordada deplasmana gitmiyorum desin bakim.
Sneijder Fatih Terim'ede rezil bir mactan sonra izin günümüz karisamazsin desin bakim.
Tudor bi enkaz devraldi ve o enkazin sorumlusu o degil bunu kabullenin artik

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ömer Ali fena olmaz

Marianonun yedeğe ihtiyacı var

Alacağı maaş düşük olması lazım

''Şımarık'' bruma veriyor coşkuyu.
Twitter

Spor Ajandası‏ @spor_ajandasi 2 Ağu

RB Leipzig TD. Hasenhüttl: ''Armindo Bruma, sol kanatta durdurulması zor bir fırtına gibi

Adam 2 kişiyi çalımlıyor tek ara pasında 3 kişiyi oyundan düşürüyor karşısındaki takımda benfica.Garry brumadan iyi diyenler vardı bide :D

Son düzenleme:
Roberto Baggio ?‏
@baggio_transfer

Asamoah için Juve kiralamaya razı. Oyuncu tamam. Daha önce çok yazdım. Yenge sıkıntı. Galatasaray aşırı ısrarcı.
01:33 - 5. Aug. 2017

dogrumu bu ?

Ulan ikna edin su yengeyi artik

Omar Colley şu anda bonservis ödenip alınması zor bir isim bence. 6-7 milyondan başlar. Talipleri de var.

Terim gelirse stoper olarak Serdar oynar ve Kaan Ayhan da rotasyon için alınır. Yerliye ihtiyaç var.

''Şımarık'' bruma veriyor coşkuyu.
Twitter

Spor Ajandası‏ @spor_ajandasi 2 Ağu

RB Leipzig TD. Hasenhüttl: ''Armindo Bruma, sol kanatta durdurulması zor bir fırtına gibi

Adam 2 kişiyi çalımlıyor tek ara pasında 3 kişiyi oyundan düşürüyor karşısındaki takımda benfica.Garry brumadan iyi diyenler vardı bide :D

YouTube
Dak.43 itibaren

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt