Emre Tete
Yeni Üye
- 14 Temmuz 2017
- 7
- 10
- 303
Tudor'un teknik direktörlüğünü bende sevmiyorum ama Östersunds maçını hocayı göndermek isteyen, tembel çöp avaneleri ,yasin,sinan,selçuk vs. bunların sabote ettiğini top oynamadıklarını düşünüyorum. Adamlar antreman yapmayı sevmiyor bu adamlardan kurtulmak lazım. Tudor bunları çalıştırdıkça bu çöpler bize bela olacak belli. Allahtan gelen yabancılar iyi ama bu çöpler durursa onlarda bunlara benzeyecek diye korkuyorum.
Bunların yerine aldığımız yabancıların içine altyapıdan oyuncuları koyarak pişirsek gelecek senelerimizde kurtulur. Şu aldığımız yabancıların içinde alt yapı oyucularımız çok şey öğrenir.
Tudor teknik direktör değilde performans uzmanlığı konusunda gerçekten çok iyi.Ama taktik ve teknik bilgi kapasitesi düşük.Buda büyük camialar için sıkıntı.
Bunların yerine aldığımız yabancıların içine altyapıdan oyuncuları koyarak pişirsek gelecek senelerimizde kurtulur. Şu aldığımız yabancıların içinde alt yapı oyucularımız çok şey öğrenir.
Tudor teknik direktör değilde performans uzmanlığı konusunda gerçekten çok iyi.Ama taktik ve teknik bilgi kapasitesi düşük.Buda büyük camialar için sıkıntı.