Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş sen mağarada filanmı yaşıyon yoksa kuşmusun.Tudor geldi ilk maçında kadroya almadı brumayı.

Kardes kus sensin galiba yoksa tudorun brumayi kadro disi birakmadigini bilirdin
Arastir bakim tudormu kadro disi birakmis kendimi gitmek istememis antrenmanda yedek kadroda oynatildi diye

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kardes kus sensin galiba yoksa tudorun brumayi kadro disi birakmadigini bilirdin
Arastir bakim tudormu kadro disi birakmis kendimi gitmek istememis antrenmanda yedek kadroda oynatildi diye

HAHAHA hakikaten ne kadar saf temiz yürekli bir renktaşsın:D.Deplasmanda en çok gol atan adam deplasmana gitmek istemicek öylemi:D yönetim yaptırıyor o haberleri tabiki yalandan bir sebeb üretecekler.Yoksa taraftara nasıl anlatacaksın takımın en formda isminin neden kadroya alınmadığını.Tudor efendi bruma üzerinden güç gösterisi yapmak istedi taraftar isyan edince sonraki hafta ''' seve seve ''' oynattı.

Son düzenleme:
Muslera

Mariano - Maicon - Ahmed - Linnes

Fernando - Badou

Feghouli - Belhanda - Rodrigues

Gomis

HAHAHA hakikaten ne kadar saf temiz yürekli bir renktaşsın:D.Deplasmanda en çok gol atan adam deplasmana gitmek istemicek öylemi:D yönetim yaptırıyor o haberleri tabiki yalandan bir sebeb üretecekler.Yoksa taraftara nasıl anlatacaksın takımın en formda isminin neden kadroya alınmadığını.Tudor efendi bruma üzerinde güç gösterisi yapmak istedi yapamayınca sonraki hafta ''' seve seve ''' oynattı.
Sporx'in fanatiğin haberlerine falan inanıyor :D

Yeniden Yonlendirme Bildirimi

WhatsApp konuşmalarını falanda gerçek sanıyorur kesin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HAHAHA hakikaten ne kadar saf temiz yürekli bir renktaşsın:D.Deplasmanda en çok gol atan adam deplasmana gitmek istemicek öylemi:D yönetim yaptırıyor o haberleri tabiki yalandan bir sebeb üretecekler.Yoksa taraftara nasıl anlatacaksın takımın en formda isminin neden kadroya alınmadığını.Tudor efendi bruma üzerinden güç gösterisi yapmak istedi taraftar isyan edince sonraki hafta ''' seve seve ''' oynattı.

Brumayada bu yüzden kadro disi biraktigi aciklamasini yapti
Hey yarabbim

sol taraf, sol stoper dahil zayıf.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

ffa7d0e207e350a54fca2e5b6ce22754.jpg

dursun terimi ikna etmeden bodrumdan dönme. yoksa şampiyonluk hayal

Imparator...
Feghouli..
Asamoah...

Görecem ben o Şenol Güneş in havasını

Fatih Terim Milli takımdan ayrıldığında başka bir yerde çalışırsa Federasyondan alacağı para çalıştıracağı takımdan alacağı para çıkarılacak ve arada kalan fark ödenecek deniyordu. sadece ben mi bunu televizyondan duydum acaba.

Badou Ndiaye 10 numarada olmaz

Selcuku oynatacam diye böyle bir rezalete imza atmaz inşallah Tudor

Fernando : Hazirim hocam istiyorsa bugün oynayabilirim.

Oynat lan hemen adami.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt