Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Nasılsa başarısızlıkta batacagız. Alın lan Denayer'i. Bizi sevenle batalım bari, 8 no gibi şerefsizlerle degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer'in burada kız arkadaşı falan mı var olum? Bu sevginin başka açıklaması olamaz. Halbuki adama eziyet olması lazım. Stoper hariç heryerde oynattık adamı![]()
Rachid Ghezzal boştaymış şimdi gördüm geçen sezon takip edemedim ama ondan öncesini biliyorum neden hiç düşünülmedi acaba?
bu işte bu ib.lik var ben de anlamadım bu sevgiyiDenayer'in burada kız arkadaşı falan mı var olum? Bu sevginin başka açıklaması olamaz. Halbuki adama eziyet olması lazım. Stoper hariç heryerde oynattık adamı![]()
596 bin poundne kadar maas vermistik ? Cok degildi galiba
Topçu degil ve çok yüksek maaş istiyormuş. Yıldız sanıyor kendini
inan ki mesele kadro kurmaksa ben de kurardım bu kadroyu hatta daha iyisini kurardım. parasını yönetim veriyor nasıl olsaMuslera
Mariano Maicon Denayer Asamoah
Badou Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis
Tudora güveniyorum isteyen istediğini söylesin şu kadroyu kurduran adamın vardır bir bildiği.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Adamın twitterına ve instagramına baktım hala aslan resmi ve sarı kırmızı kalp varDenayer'in burada kız arkadaşı falan mı var olum? Bu sevginin başka açıklaması olamaz. Halbuki adama eziyet olması lazım. Stoper hariç heryerde oynattık adamı![]()
Muslera
Mariano Maicon Denayer Asamoah
Badou Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis
Tudora güveniyorum isteyen istediğini söylesin şu kadroyu kurduran adamın vardır bir bildiği.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk