Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Benfica Kulübü oyuncu için gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ediyor.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Galiba Benfica'ya Talisca için teklif var. O yüzden kriz çıkartıyorlar.

:asd22::asd22:

Yeni oyuncuların bonservis, bonus, yıllık ücret, prim ve maç başı (Feghouli tahmini) toplamı yaklaşık 70 milyon €

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vereceği katkı sırası tam tersi olacak gibi geliyor bana

Gomis-Mariano-Fernando bize bayağı katkı sağlayacak
Maicon idare edecek
Belhanda ve N'diaye hayal kırıklığı yaratacak gibi geliyor. N'diaye bonservisi altında ezilecek, Belhanda ise Sneijder ile kıyaslanıp duracak gitmeden formasının giydirilmesinin bedelini ödeyecek.

Umarım yanılırım

Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Benfica Kulübü oyuncu için gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ediyor.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Galiba Benfica'ya Talisca için teklif var. O yüzden kriz çıkartıyorlar.

Ooh güzel güzel. ?

Beşiktaş'ın işine gelir bu teklif min 7-8 milyon euro alırlar.

Belhanda&Badou ligin içinden geçerler gibime geliyor Oğuzhan-Talisca ayarında en az

Stoke City, bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği Lemina için Juventus'a 16,5M€ luk bir teklif yaptı.

Vereceği katkı sırası tam tersi olacak gibi geliyor bana

Gomis-Mariano-Fernando bize bayağı katkı sağlayacak
Maicon idare edecek
Belhanda ve N'diaye hayal kırıklığı yaratacak gibi geliyor. N'diaye bonservisi altında ezilecek, Belhanda ise Sneijder ile kıyaslanıp duracak gitmeden formasının giydirilmesinin bedelini ödeyecek.

Umarım yanılırım

Ben de tam tersini düşünüyorum. Gomis ve Fernando zaten bekleneni vereceği için ekstra bir heyecan yaratmayacak. Eğer takımda olağanüstü krizler olmazsa Mariano, Belhanda ve Ndiaye sanki büyüleyici işler yapacak gibi. Hem kendilerinden beklenti düşük hem de ön yargı var son ikisi için. Bir anda değiştirebilirler bu algıyı.

Feghouli + Denayer paketi bekliyorum

Transfer döneminin sonuna doğru yerliler açıklanır

En son sol bek gelir

Maksimum 5 transfer daha olucak

TapaTalK

Ben de tam tersini düşünüyorum. Gomis ve Fernando zaten bekleneni vereceği için ekstra bir heyecan yaratmayacak. Eğer takımda olağanüstü krizler olmazsa Mariano, Belhanda ve Ndiaye sanki büyüleyici işler yapacak gibi. Hem kendilerinden beklenti düşük hem de ön yargı var son ikisi için. Bir anda değiştirebilirler bu algıyı.

Fernando ve N'diaye takımın mücadele gücünü yükseltir ve Belhanda'nın işini kolaylaştırırlarsa olabilir. Sneijder bunun sıkıntısını yıllarca çekti geriye gelip top almak zorunda kaldı Belhanda'yı yay çevresinde topla buluşturmak lazım. Vurur, Ver-Kaç yapar, Tek Pas ile gol pozisyonuna sokar. İçeriyi karıştırma konusunda uzman iki oyuncu var biri paslarıyla, araya top bırakmalarıyla Belhanda, diğeri stoperleri peşinden sürüklemesiyle, tek pasla kanatlara ve geriye top bırakmasıyla Gomis. Burada önemli nokta kanatlar ve geriden gelen oyuncular Badou bunu iyi yapıyor, ama kanatlar bayağı beceriksiz. Aslında biraz hareketli olabilseydi 1-2 yaş genç tam Poldi'lik takım kuruldu solda bol bol pozisyona girebilirdi içeri girerek. Feghouli transferi de önemli oda gerçekleşirse iyi olur ama Yasin ve Garry ile olmaz çok saç baş yoldurur ikisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt