- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooh güzel güzel. ?Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Benfica Kulübü oyuncu için gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ediyor.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Galiba Benfica'ya Talisca için teklif var. O yüzden kriz çıkartıyorlar.
:asd22::asd22:
Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Benfica Kulübü oyuncu için gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ediyor.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Galiba Benfica'ya Talisca için teklif var. O yüzden kriz çıkartıyorlar.
:asd22::asd22:
Beşiktaş'ın işine gelir bu teklif min 7-8 milyon euro alırlar.
Vereceği katkı sırası tam tersi olacak gibi geliyor bana
Gomis-Mariano-Fernando bize bayağı katkı sağlayacak
Maicon idare edecek
Belhanda ve N'diaye hayal kırıklığı yaratacak gibi geliyor. N'diaye bonservisi altında ezilecek, Belhanda ise Sneijder ile kıyaslanıp duracak gitmeden formasının giydirilmesinin bedelini ödeyecek.
Umarım yanılırım
Belhanda&Badou ligin içinden geçerler gibime geliyor Oğuzhan-Talisca ayarında en az
Stoke City, bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği Lemina için Juventus'a 16,5M€ luk bir teklif yaptı.
gecen biri ne güzel söylemisti,serdar at olsa vurulurdu simdiye
Ben de tam tersini düşünüyorum. Gomis ve Fernando zaten bekleneni vereceği için ekstra bir heyecan yaratmayacak. Eğer takımda olağanüstü krizler olmazsa Mariano, Belhanda ve Ndiaye sanki büyüleyici işler yapacak gibi. Hem kendilerinden beklenti düşük hem de ön yargı var son ikisi için. Bir anda değiştirebilirler bu algıyı.
Benfica salak mi 7-8 milyonu kaptirsin? Hicbirsey alamazlar.Beşiktaş'ın işine gelir bu teklif min 7-8 milyon euro alırlar.