Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasılsa başarısızlıkta batacagız. Alın lan Denayer'i. Bizi sevenle batalım bari, 8 no gibi şerefsizlerle degil

Rachid Ghezzal boştaymış şimdi gördüm geçen sezon takip edemedim ama ondan öncesini biliyorum neden hiç düşünülmedi acaba?

Yeter ki Asamoah'ı alsınlar. Denayer falan istemiyorum yanında. Çok katkı sağlar bize.

Muslera
Mariano Maicon Denayer Asamoah
Badou Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Tudora güveniyorum isteyen istediğini söylesin şu kadroyu kurduran adamın vardır bir bildiği.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Denayer burda okul da okuyordu, adam buradaki yaşamı sevdi. Her şeyden çok bizi sevdi

Muslera
Badou Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Tudora güveniyorum isteyen istediğini söylesin şu kadroyu kurduran adamın vardır bir bildiği.

inan ki mesele kadro kurmaksa ben de kurardım bu kadroyu hatta daha iyisini kurardım. parasını yönetim veriyor nasıl olsa

Denayer'in burada kız arkadaşı falan mı var olum? Bu sevginin başka açıklaması olamaz. Halbuki adama eziyet olması lazım. Stoper hariç heryerde oynattık adamı :D
Adamın twitterına ve instagramına baktım hala aslan resmi ve sarı kırmızı kalp var

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Badou Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Bu kadroyu kuran Dursun'da başarılı mıdır kardeş?

Rüyamda sezon ortası gomisi yedek bırakıp forvette ndiaye'yi oynatıyorduk, oynar mı oynar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DGdNXcNXUAMYso2.jpg

DGdNXcjXYAAAlNU.jpg

Su sürpriz transfer bombası patlasa bi an önce:)

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Denayerrrrrrrrrrrr gelsin Donk+Koray gitsin biraz takımı azaltalım

Atik, çevik, ayağına hakim. Maicon'un yanına böyle adam gerekli, yanındaki adam biraz uçan cinsten olmalı, tam da Denayer gibi, çoşkulu futbola ise +1 katkı yapar.

1773897b134b53168ad255229ed73c49.gif

Alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt