Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg,Asamoah,Denayer gelirse sampi.
Sol kanat ve yedek forvette gelirse Sampiyon.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

yedek orta sahamız leşçuk 3m euro ciğerci 2.5m euro çöpe giden 5.5m euro maaş olacak bu sene leş tr ligi için

20 milyon oyuncu satıldı
Kombine satıldı
Localar satıldı
Riva satıldı
Bankadan kredi alındı
Hala para vardır.Bence başladığımız işi tam yapalım.
Sol stoper için Mangala-Vida-Sakho
Sol bek için Asamoah
Sol açık için Nani-Ribery-Nasri hatta videolarda çok beğendiğim Sam Larsson
Deli gibi kadro olur.En kötü 1 kiralık 2 bonservis yapabiliriz.Vida köküyle alınsın.Asamoah kiralansın.Ribery de beleş gelsin veya Nani de kiralanır.

Şu takımın başında olmak isteyen nice teknik direktörler var kıymetini bil ve oynat şu takımı

TapaTalK

Denayer Maicon'un ağırlığını telafi edebilecek bir adam. Yeri gelince orta saha ve sağ bek de oynayabiliyor, tekniği güzel, zaten bize gelmeyi çok istiyor. O yüzden City'i kiralamaya ikna etmek gerek.

Asamoah orta saha değil miydi? Sol bek için yazanlar olmuş.
27ef607daeac043043326c39101935c1.jpg

Terim bu takıma "haydi aslanlar çıkın bam bam" dese bile kalitesiyle dağıtır bu takım

TapaTalK

Muslera
Mariano - Denayer - Maicon - Ben bile
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Sürpriz
Gomis​

ekimdeki milli maçlardan sonra takımı değerlendirmeye başlarız şuan çok erken 7 tane ilk 11 oyuncusu alındı ve daha gelenler olacak uyum süreci olacaktır elbet

selcuk gercekten yedek kalacakmi acaba...bence belhanda'yi sola ceker, selcuku yine oynatir

İlk 11'de sıksan 1 Türk olacak
Bu bile serinleme sebebi

Ama Türk medyası olası başarıda bu nasıl Türk takımı diye çemkirmeye başlar

TapaTalK

Ee Riekerinki niye kovduk o zaman? O les kadro ile Hamzadanda Denizliden de Tudordanda daha iyi verim aliyor ve yuksek puan topluyordu?? Kovuldugunda bjk den 5 puan gerideydik ve bjk ile evimizde oynayacaktik???
Benmi dedim kovun diye... Su forumda 1 kisi var ise haksizlik yapildigini dile getiren oda bendim. Eski mesajlarima bakabilirsin ve simdide Tudor icin aynisini diyorum ama millet aliskanlik haline getirdi td degistirmeyi. Sorsan bide sistem takimi istiyorum derler, bu kafayla nasil olacaksa o is

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milli takımı yıllarca biz üstlendik biraz da diğerleri götürsün artık

TapaTalK

Muslera
Mariano Maicon Denayer Asamoah
Fernando
N'Diaye Belhanda
Feghouli Gomis Jese

Yedekler: Eray - Serdar - Linnes - Tolga - Deniz Türüc - Rodrigues - Eren

Fatih TERİM

Yeniden 3-5 senelik hanedanlık.​

Tudor konusunda taraftardan sezon öncesi isteğim şudur: Bakın ben 4.5 yıldır büyük gururla Sneijder gibi futbolcuyu izledim bu takımda. Türkiyeye 27-28 yaşında gelmiş bir Sneijderden bahsediyoruz. Bana göre kimse onun gibi gelmedi.

Ve Tudorun gelişi sonrası yapılanları asla kabul etmeyecem. Kendi egosu için bizi Sneijderden etti. En son bu kadar fazla üzüldüğümü bile hatırlamıyorum.

Ama gelelim işin bir diğer tarafına, herşey siyah beyaz değil. Taraftar son dönem fazla saçmalamaya başladı, bunu kabul edelim. Yaklaşık 3 senedir bu takımın kafası taraftar yüzünden rahat değil. Her sezon öncesi taraftar kaos yaratıyor, ilk kötü süreçte takıma sırtını dönüyor. Geçen sezonu hatırlayın. Sezon öncesi Riekerinke karşı tepkiler, sezon içinde yine aynı tepkiler. Ilk yenilgide beden hocası denilmesi. Halbuki o vasat kadroyla bile şampiyon olabiliyorduk Kayseri maçına kadar. Sonra taraftar ve takım iyice koptu.

Bu yüzden isteğim, bırakın şu Fatih Terim seslerini. Tudoru gram sevmem ama istedikleri oyuncular dogru. Hoca olarak ne verecek sezon içinde görürüz.

Ama bırakın artik don gibi teknik adam değiştirmeyi. Bana göre bir hocaya en az 2 sene şans verilmeli birşeyler kursun. Bilic kaç sezon kaldı, 3 sezon heralde. Hiç başarısı yok. Ama adam sistem kurdu ve Beşiktaş hala ekmeğini yiyor.

Şu an takımı sezona motive etmek varken, resmen uçuruma yolluyoruz. Hoca değişikliği, kaos derken sezon bitecek yine. Bu sezon hepsinden önemli. Şampiyon olup yeni yönetimle Şampiyonlar Ligine dönmeliyiz. Ama yine kaos yaratırsak yeni yönetimin de işi kolay olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt