Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadro aysal başkanın kadrosu
İnanmak güç
Peki dursun bunları nasıl getirdi sır perdesi

TapaTalK

Para verirsen getirirsin. Verilen paralar 3.300.000 Euro'dan aşağı değil şu an.

İkincisi kadrodan ziyade mühendisliği ve yönetimi önemli. Orada sınıfta kalırsan istersen Ronaldinho-Kaka-Robinho-Ronaldo aynı anda saha da olsun olmaz. Tıpkı Milan'ın o yılları gibi.

Para verirsen getirirsin. Verilen paralar 3.300.000 Euro'dan aşağı değil şu an.

İkincisi kadrodan ziyade mühendisliği ve yönetimi önemli. Orada sınıfta kalırsan istersen Ronaldinho-Kaka-Robinho-Ronaldo aynı anda saha da olsun olmaz. Tıpkı Milan'ın o yılları gibi.
Avrupa'dan elenmiş bi takıma gelmek istemeyen çok olur
Fernando'nun maliyeti iyi mesela
Feghouli'de böyle olursa oda iyi

TapaTalK

Neymar GALATASARAY'da demeyi çok isterdim. Lakin o Brezilya Milli Takımı Türkiye'ye geldiğinde çektiğim bir foto idi. 4-0 yenmişlerdi bizi diye hatırlıyorum. Bilgisayarı karıştırırken denk geldik. :)

Benmi dedim kovun diye... Su forumda 1 kisi var ise haksizlik yapildigini dile getiren oda bendim. Eski mesajlarima bakabilirsin ve simdide Tudor icin aynisini diyorum ama millet aliskanlik haline getirdi td degistirmeyi. Sorsan bide sistem takimi istiyorum derler, bu kafayla nasil olacaksa o is

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla ben de dedim. Kadro les dedim. Mourinho gelse bu kadro ile olmaz dedim. Hatta farkindamisiniz deplasmanda toplam 3 puan almis teknik adami basimiza getiriyorsunuz diyen de bendim.

Dursun da bu yil yeniden secilmek icin takimi toparlamaya calisiyor . Ama yemezler.

Tek soyliycegim gercekten kaiteli adamlar aliniyor. Demekki Tudor iyi bir secici, iyi bir scout ve kondisyoner. Ama o kadar !!

e74fa61953a5a50aaf4e32c65d3864cd.jpg

american dream

Bu kadro ve yedeklerde yabanci siniri anlaminda sorun oluyor mu?

Yabancı kuralı böyle devam etmez. Ona göre tedbir almak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli'nin gelme zahmeti göstereceği yok anlaşılan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kwadwo Asamoahı niye kiralayacağız ki,5-6 Mioya bonservisiyle alınabilir Juventus absürd bir fiyat çekmiyorsa

lig pazarlanmaya başladı artık. Yabancı sınırına bu saatten sonra kimse müdahale edemez.

Akhisar ayarında bile bile olsa atletik sol kanat ve sol bek gelse bu takım şampiy... Diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt